Dobijo sam ban za GP.1.1 Datuma 26.4.2023,U tom trenutku nisam Znao koji je raazlog,zatim sam shvatio da je to deljenje akaunta naime mislio sam da se to podrazumeva kao deljenje moga akaunta a ne tudjeg,Moj prijatel je imao akaunt i 16.1.2023 je otisao na zimsko putovanje zato sto mu je tad bio zimski raspust te je meni ostavio njegov akaunt da mu platim kucu i stan,kada se vratio posle 20dana promenio je lozinku i nisam imao nikakav susret s njegovim akauntom,Igrao sam Grand oko 1godinu upoznao sam prijatelje IC Skojim sam se sprijateljio OOC stvarno mi je bilo super ovih godinu dana koji sam igrao na ovaj server imam puno Drugara i Adminaa Skojim se zelim nekad ispricati i poboljsati njihov dan i motivirati ih,nikada nisam hteo trollati neciji rp sto se i vidi po zalbama na meni ima 1 zaalba koja je odbijena,nekazem da ja nisam kriv sto sam deljio nalog sa prijatelom niti krivim nekoga postupili ste Pravilno i Dali ste mi kaznu Zeleo bih da dobijem 2 sansu na ovom prekrasnom projektu,zelim se sto pre vratiti i sacekati i spremiti se za novi update koji ste najavili,Isto tako zelim pozdraviti admine koji se trude i stvarno zele doprineti ovom divnom serveru,Ako bih mogao dobiti 2 sansu ja bih bio prezahvalan mozete mi uzeti sav novac sa akaunta nije problem,Srdacan pozdrav voli vas vas SPARTA ANGEL