Sve se Vidi kristalno jasno kako me policajac udara ja ga ubijem i cela policija bez brojanje puca po mene zao mi je sto nisam imo duzi pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ajde posalji ceo POV ako smes ?Sve se Vidi kristalno jasno kako me policajac udara ja ga ubijem i cela policija bez brojanje puca po mene zao mi je sto nisam imo duzi pov
Mene je on udzrio ja se odbranioPa šta ima da ti broji kad si ubio im kolegu hahaha..Jesi realan xd Čim ih nanišaniš imaju pravo da te ubiju. Ovde samo ti možeš dobiti za 6.15.
Pištoljem si se odbranio, a ne udarcem šakom xdMene je on udzrio ja se odbranio
Brate izostavio si P.D 1.2 a LSPD je uzratio palbu tako da...E ovako. Pošto pokuššavate da nabijete warn, a ne ide vam da vam kažem pravila koja ste Vi prekrili:
1. GP 6.15 -> Pošto tebe nitko nije napao trebao si izdati zahtjev te tek onda pucati.
2. FearRP -> Ideš sam na njih 10.
Lijep pozdrav od mene
JA SAM DOBIO KAZNU A NAKON STO SAM BIO NAPADNUT SAM PUCO TAKO DA ONI SU PUCALI BEZ 5 SEC U GZ TAKO DA JBGE ovako. Pošto pokuššavate da nabijete warn, a ne ide vam da vam kažem pravila koja ste Vi prekrili:
1. GP 6.15 -> Pošto tebe nitko nije napao trebao si izdati zahtjev te tek onda pucati.
2. FearRP -> Ideš sam na njih 10.
Lijep pozdrav od mene
Kazem ti da sa za to ja dobio kaznuZahtevam ceo POV Administratrori desila se situacija to da je i on krenuo da puca na ceo LSPD Molim vas
Nisi dobio hocu dokaz da si dobijo kaznu za toKazem ti da sa za to ja dobio kaznu
Aj mi popusi kuracNisi dobio hocu dokaz da si dobijo kaznu za to
Naso ko da kaze Riki te ubacio u LSPD ti da si znao da rp-as ti bi uso na regrutaciju a ne da smaras Rikija da te ubaci i da ti nalazi veze i pokraj se ti si mu zabio noz i ledja izdaico.Nauci da rpas pa se javi
I plus u ovu zalbu on se zali na vama a ne vi njega ako hoces da se zalis na njega pokrani tvoju zalbu.Zahtevam ceo POV Administratrori desila se situacija to da je i on krenuo da puca na ceo LSPD Molim vas
ne sme da isece snimak kao sto je uradio mora od pocetka situacija ne moze admin da proceni po ovakvom pov snimku .I plus u ovu zalbu on se zali na vama a ne vi njega ako hoces da se zalis na njega pokrani tvoju zalbu.
Ti nemas pravo da trazis POV od igraca.
NPC
Nema veze od kad igras i aj se kladimo da znam.Wtf ahahahah pa ja ti igram od 2022 u martu on tad nije igrao zato neka on gleda sebe vidis da ne zna da rpa cim puca na svoje kolege i sve radi sto krsi pravila