Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36067
Players nickname
Rikl Skandall
Suspect ID
0000
Date of violation
May 31, 2023
Time of violation
21:18
Proofs
https://youtu.be/TjlFfTqL5wA

Teo Cvetkovic

Samo da trošim ruske pare, давай давай !
Player
Saljem ceo POV situacije ! gde je on nas pucao kada je jos bio prirpadnik LSPD i posle otkaza pucao i vredjao familiju !

Drac0n

Player
Player
Pa šta ima da ti broji kad si ubio im kolegu hahaha..Jesi realan xd Čim ih nanišaniš imaju pravo da te ubiju. Ovde samo ti možeš dobiti za 6.15.

Nick Santoro

Player
Player
E ovako. Pošto pokuššavate da nabijete warn, a ne ide vam da vam kažem pravila koja ste Vi prekrili:

1. GP 6.15 -> Pošto tebe nitko nije napao trebao si izdati zahtjev te tek onda pucati.
2. FearRP -> Ideš sam na njih 10.

Lijep pozdrav od mene♥️

Zika DZhadista

Player
Player
E ovako. Pošto pokuššavate da nabijete warn, a ne ide vam da vam kažem pravila koja ste Vi prekrili:

1. GP 6.15 -> Pošto tebe nitko nije napao trebao si izdati zahtjev te tek onda pucati.

Lijep pozdrav od mene♥️
Brate izostavio si P.D 1.2 a LSPD je uzratio palbu tako da...

Rikl Kalfa

Player
Player

Lijep pozdrav od mene♥️
JA SAM DOBIO KAZNU A NAKON STO SAM BIO NAPADNUT SAM PUCO TAKO DA ONI SU PUCALI BEZ 5 SEC U GZ TAKO DA JBG

Andelko Bakowski

Player
Player
Brate moj napravio si self report dobit ces za fear rp, G.P 6.15, a policija ima pravo da te puca bez brojanja samo da joj dignes pusku na glavu.

Teo Cvetkovic

Player
Wtf ahahahah pa ja ti igram od 2022 u martu on tad nije igrao zato neka on gleda sebe vidis da ne zna da rpa cim puca na svoje kolege i sve radi sto krsi pravila

Teo Cvetkovic

Player
I plus u ovu zalbu on se zali na vama a ne vi njega ako hoces da se zalis na njega pokrani tvoju zalbu.
Ti nemas pravo da trazis POV od igraca.

NPC
ne sme da isece snimak kao sto je uradio mora od pocetka situacija ne moze admin da proceni po ovakvom pov snimku .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom