Daj mi tvoj discord da mi sa neznim pokretima ispusu kurcinu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Inace on snima od pocetka dana ako hoces POV da bude 12h slobodno kazi.ne sme da isece snimak kao sto je uradio mora od pocetka situacija ne moze admin da proceni po ovakvom pov snimku .
Al zato kolko vidim prvo si isao sam a drugo to je bilo vreme napad na bankuBrate izostavio si P.D 1.2 a LSPD je uzratio palbu tako da...
NA POVU SE KRISTALNO JASNO VIDI KAKO PUCAJU NE RAZUMEM ZASTO ZAHTEVATE DUZI POV I TERATE ME DA KACIM DA DOBIJU DISBEND TAKO DA JA MISIM DA BOLJE PRIHVATITE NEGO DA ZAHTEVATE DUZI POVNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
- Čeka se odgovor ID-a 36067 . Ima 6 sati da odgovori.
i Plus je admin bio tu i kaznio je mene tako da sigurno i on ima pov a ko drugo naveo sam gore da NEmam duzi POV!Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
- Čeka se odgovor ID-a 36067 . Ima 6 sati da odgovori.
ovakve se ljude banuje sa serveraSve se Vidi kristalno jasno kako me policajac udara ja ga ubijem i cela policija bez brojanje puca po mene zao mi je sto nisam imo duzi pov