Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass RDM,SK,FAIL RP ,MG,KRP | ID 8173,14387,13987,11156,12360,9159,4066,...

Status
Not open for further replies.
Your ID
3122
Players nickname
Mehmed_Benz
Suspect ID
8173
Date of violation
Jan 17, 2022
Time of violation
0:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JIeiPDAFc7o&ab_channel=Helsinky

Nemanja Swayze

on duty !
Player

Doticna predpostavljam porodica kojoj ne znam ime , ali trazim da to admini istraze i kazne , rade Mass RDM,SK,FAIL RP, MG,KRP , Ubijanje unutar fam-kuce , robanje ispred iste , pucaju osobe na radnom mjestu (elektricare koji voze auto putem i vjv im se nije ucitalo pa su slucajno vdm napravili , ali opet autoput nije mjesto za bilo kakvu pricu).Doticna skupina ljudi od moje porodice traze tj. prijete da im vratimo heavy sniper koji smo uzeli robanjem njihovom clanu na desnom autoputu , sa korektnim RP-om i oduzimanjem komunikacije , ali su se oni nasli pametni pa su dosli prijetiti i MG-ati i ostalo navedena pravila krstit i govorit da ce nas narednih dana gazit jer vjerovatno misle da imaju nekog jakog covjeka na serveru koji ovu tuzbu nece prihvatiti , ali nema razloga zasto ovo ne prihvatiti ,ako je sve na snimku prikazano.KLIP NIJE NI MINUTE TRIMOVAN ILI PAUZIRAN.Doticni u jednom dijelu me guraju van green zone.Tj. nemam sto ja da dodajem sve se vidi samo trazim jednog objektivnog admina da im naplati 2 WARNA za ovo i jail svakome jer ovo nije normalno da me ljudi maltretiraju 35min i prijete.Covjeka sto su robali ja sam mu naredio da digne ruke da ga pretraze da vide da on nema heavy sniper mada to nije ni morao , ali eto moze nam se pa smo digli ruke , ali su oni zapoceli rob tj. rekli su da on baci ganove koje ne treba niti mora ikoji bacit jer je kod fem kuce te mu ja tu govorim kako moze spustiti ruke da mu nebi slucajno ukrali i gotovinu jer se iz prilozenog vidi da vole krsit dogovore sto bi se moglo tumacit kao SCAM ali nek administracija to odluci.MOJ ZAHTIJEV JE DA OVO PORODICA ili sta vec je DA DOBIJU 2 WARNA NIPOSTO JEDAN JER JE OVO NAJVECI FAIL OD KAD IGRAM GRAND .​

P.S ///// MOJ COVJEK 3220 priznaje CR koji se vidi sa pocetka video i to je radio i njego zabave te osobno trazi Demorgan ,ali opet iz njihove perspektive oni govore kako ih taj covjek u dzipu ne zanima.Psovke koje se mogu nacuti u prvih par sekundi su sa discord i nisu izreceni in-game , tj. to je bio nas privatan razgovor koji je nakon nekog vremena mjutan.​

POV

FRENKLiN

RTX 3060 12 GB
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu Zakljuciti ovu žalbu.
  • (Ostavljam ovo Kuratoru Porodica da rjesi.)

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Od 10:49 do 25:55 se apsolutno nista bitno nije desilo jer su tad radili raciju na porodicu do mene.Sve ostalo , svaka sekunda je krsenje pravila od strane njih tako da mislim da nije puno sjest i dat si 15 minuta da pregledate.Dio od 10:49 do 25:55 je mogao biti trimovan ili podijeljen na vise klipova , ali sam bas htio da pokazem video u cjelini da nebi bilo da ja nesta fejkam ili slicno.LP

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

• Porodica Hell Orange dobija warn za MASS RDM i FailRP
  • ID 3220 dobija kaznu za VDM
  • ID 3122 dobija kaznu za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom