Ubijanje bez uslova , vidi se na POV-u, ovo je cist warn za njihovu familiju , provera samo da li su iz iste fem.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kakvim ? cetri tri dva ? za sta mi broji ? nisam nesto cuo ?sve po propisima
da da skuzio sam svaka castkakvim ? cetri tri dva ? za sta mi broji ? nisam nesto cuo ?
Dzaba ti pov druze , nisi dao uslov , i brojis na 10 metara od nas ?Sad cu dostaviti pov nisam se cuo brojao sam
I sam kazes na povu daa su ti clanovi neaktvni kradu vam pa se ljutite + tvoj uzvraca a ti eadis fearrpDzaba ti pov druze , nisi dao uslov , i brojis na 10 metara od nas ?
Jel si glup il ti noge smrde ? Prvo sto nisi cuo rec od mene na ovom povu , drugo gde je ovde fear rp ?I sam kazes na povu daa su ti clanovi neaktvni kradu vam pa se ljutite + tvoj uzvraca a ti eadis fearrp
Dostavi pov saa zvukom tvoj marcus se necuje i offtopic pricanje vise od 3 na disc tokom rp situacije lagani warnJel si glup il ti noge smrde ? Prvo sto nisi cuo rec od mene na ovom povu , drugo gde je ovde fear rp ?
Pa za sta da brojim osven da se udaljite od panelaahhahahaahahahaa, pa dosao si po panele legendo nisi dosao da bi nas ubio bez razloga , zato se i daje uslov sto ti nisi dao , jos se na kraju snimka cuje "KUPI",sta da kupis ovde sem panela ?
Dovoljno si sad rekao , ne ulazim u dalju raspravu , neka admini odluce i .Pa za sta da brojim osven da se udaljite od panela
Sad kad sam u pravu sutiDovoljno si sad rekao , ne ulazim u dalju raspravu , neka admini odluce i .
MG diskord,lagano 6.15 lagano warn bravo momciii GGEvo i lik vam je isto brojao a vi ste uzvracali bez brojanja
radili su MG svakako je warnGde je id 59 puco