Draga administracijo. Dobio sam ban za G.P 6.17. Ja koristim nvidia sistem za snimanje to jest imam uključen autoreplay i uvijek mogu snimim šta se dogodilo u zadnje dvije minute i to je odlično za situacije u gta 5 rp. Samo problem je šta ovog puta meni nije snimilo svaki sloj nego mi je snimalo samo gta, a ja sam bio alt tabovan i tražio pjesme dok sam čekao da bude 2 ujutro da idem na blago i mene je čovjek ubio bez da je išta brojao i ja sam to snimio i odmah ga okačio bez da sam provjerio snimku i uočio da mi se ne vidi svaki sloj jer sam mislio da se vide, a ovo mi se nije dogodilo prije. Smatram da svojim postupkom nisam nikoga ugrozio, ni igrače ni igru nego sam svojim postupkom išao pokazati nepravdu drugog igrača i zato sam ja kažnjen i to ogromnom kaznom. Nadam se da će te ozbiljno razmotriti moju pritužbu onda neovisno odvagnuti sve navedene stavke i konačno donijeti odluku koja će zaštiti nepravedno okrivljene ili pogrešno protumačene igrače koji u svojim postupcima nekad griješe ali ipak generalno ne vrijeđaju nikoga niti ne dovode u opasnost ičiji integritet, imovinu ili stavove. Hvala vam najljepša na razumijevanju.