Zanima me pov ovog decka jer je se od nekud pojavio i ubije sve na informalu. Ovakve ljude treba pc checkovat odma.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da si me ti ubio ili neko ko zna da se puca ne bi kacio al dovedete citere da vam igrajuu normalno da cu da reportamFacecheck, pucas se sa 10 coveka i kao kako te je ubio? zamisli coveka hahahahaha
Retko jadan lik hahahaha
ala hidra prica o dovodjenju citera nemoj da se brukas brate moj.. lucifer ni ne top fraga na informalu uzme po 1-2 kila i tjt nista specijalno ne puca double tapali te u facechecku i places na forumuda si me ti ubio ili neko ko zna da se puca ne bi kacio al dovedete citere da vam igrajuu normalno da cu da reportam
tako jeČemu ste zapeli tolko za ovaj forum ajde igrajte igricu for fun i zabavljajte se ljudi bit će vam zanimljivije vjeruj te mi
ne mozes da igras i uzivas dok se neko znoji sa cheatomČemu ste zapeli tolko za ovaj forum ajde igrajte igricu for fun i zabavljajte se ljudi bit će vam zanimljivije vjeruj te mi
turf 15ne mozes da igras i uzivas dok se neko znoji sa cheatom
Sta da igramo sa cheterimaČemu ste zapeli tolko za ovaj forum ajde igrajte igricu for fun i zabavljajte se ljudi bit će vam zanimljivije vjeruj te mi
bravo stalkeru taj video nisam ni ja mogo da nadjem