Lice u sred potere bezi u Ghetto,sto ne sme 5minuta nakon sto nas izgubi, mi smo za njim nastavili jer smo imali 4clana HC-a i samim tim smo smeli da udjemo u Ghetto.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Slusaj sto nesme a sto vi mg kad god da ga vidite to nista a od toga nemas pov jeli?Lice u sred potere bezi u Ghetto,sto ne sme 5minuta nakon sto nas izgubi, mi smo za njim nastavili jer smo imali 4clana HC-a i samim tim smo smeli da udjemo u Ghetto.
1.6 Ako člana bande progone policajci/bande, on se ne može vratiti u svojz bazu/hq 5 minuta pa ni ti ne znas pravila prvo nauci pa onda kaci vi PD ne znate da rp1.Pretrazen si preko PDA i nadjen u okrugu Berze, gde si bio jedna jedina osoba u okolini
2.8+ ljudi ti je potrebno za Ghetto patrolu
3.Za ulazak u Ghetto ti je potrebno 2+ coveka iz HC-a
dodji ti da vodis da vidimo posto si to doktorPd ne zna sta vise da radi
Nebi ja sa vama nikak vidio i sta ovaj sad povlaci prepo se malododji ti da vodis da vidimo posto si to doktor
Sutimo sad povlacis jel dokaz kolko si pametanLice u sred potere bezi u Ghetto,sto ne sme 5minuta nakon sto nas izgubi, mi smo za njim nastavili jer smo imali 4clana HC-a i samim tim smo smeli da udjemo u Ghetto.