Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
88819
Players nickname
Karaoguz Marcellus
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 3, 2023
Time of violation
17:23
Proofs
https://youtu.be/S3Y0UyNd9pI

quick'd

Player
Player
In the shopping mall event i got killed by other family member(s).

I dont exactly know their ids but since it is not a aircraft or bank robbery this counts as a ER 1.2

also there is similar forum which resulted as ER 1.2 too.

Lexa Federal

I Am Inevitable
Player
tabutoglu soygun :)
Bu tabutlar iki el ile bi s2 doğrultamaz amg MAJSNDJWJAKX soyguna bak AJJANWNDJW YARILDIM AMUGA GOYUM adam ellerin asagidayken ariyo hicbir komutu da bilmiyorlar la hadi ingilizce bilmiyorlar da temel komutları da mi bilmiyor aq ahrazlari bu videoyu bana yollasana moralim bozulunca açar izlerim NAJSNDNAJSKF

kharoon

Player
Player
okey okey you can go ashhsadhdhdhsa

Bu tabutlar iki el ile bi s2 doğrultamaz amg MAJSNDJWJAKX soyguna bak AJJANWNDJW YARILDIM AMUGA GOYUM adam ellerin asagidayken ariyo hicbir komutu da bilmiyorlar la hadi ingilizce bilmiyorlar da temel komutları da mi bilmiyor aq ahrazlari bu videoyu bana yollasana moralim bozulunca açar izlerim NAJSNDNAJSKF

ens

Player
Player
kanka fib deyim evidence için bilerek soyuluyorum on top çektiriyorlar sonra da övünüyorlar sen hadi on top çekmeye diye asjkfhasfjkashfasjkh yanlarında iki ingilizce bir şey söylüyorum kalıyor olduğu yerde asuıjklfhasjkfhasjkfhjsaf

Orhan

Player
Player
tabutoglu soygun :)
soygun yapamayınca girdiğim haller
kanka fib deyim evidence için bilerek soyuluyorum on top çektiriyorlar sonra da övünüyorlar sen hadi on top çekmeye diye asjkfhasfjkashfasjkh yanlarında iki ingilizce bir şey söylüyorum kalıyor olduğu yerde asuıjklfhasjkfhasjkfhjsaf
okey okey you can go ashhsadhdhdhsa
Xd

Vali Lucifer

Player
Player
Upon reviewing the evidence, I can't conclude the report at this movement.

Requesting ID 62978 to Provide POV of this event.

(You have 12 hours to do so.)

xkraltr

Player
Player
Yav orspu çoçukları bi durun la forum açmışlar adamlar soygun hakkında konuşuyor admin benden pov istiyor efso ortam

Vali Lucifer

Player
Player
Upon reviewing the evidence, I have decided to Accept this thread.

ID 62978 will be punished for Event Rule 1.2.

"It is forbidden to kill/rob/kidnap/etc. before the event starts (10 minutes before), during and 5 minutes after | Warn."

Adding on the punishment ID 62978 will be punished for Event Rule 1.7

"All participants of all events under all spheres must record POV and hold it within 48 hours | 30 days ban."

And all the Off-Topic, Provoking, Toxicity, FL messages will be punished.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom