By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Oy asiye asiye
Bu tabutlar iki el ile bi s2 doğrultamaz amg MAJSNDJWJAKX soyguna bak AJJANWNDJW YARILDIM AMUGA GOYUM adam ellerin asagidayken ariyo hicbir komutu da bilmiyorlar la hadi ingilizce bilmiyorlar da temel komutları da mi bilmiyor aq ahrazlari bu videoyu bana yollasana moralim bozulunca açar izlerim NAJSNDNAJSKFtabutoglu soygun![]()
Bu tabutlar iki el ile bi s2 doğrultamaz amg MAJSNDJWJAKX soyguna bak AJJANWNDJW YARILDIM AMUGA GOYUM adam ellerin asagidayken ariyo hicbir komutu da bilmiyorlar la hadi ingilizce bilmiyorlar da temel komutları da mi bilmiyor aq ahrazlari bu videoyu bana yollasana moralim bozulunca açar izlerim NAJSNDNAJSKF
kanka fib deyim evidence için bilerek soyuluyorum on top çektiriyorlar sonra da övünüyorlar sen hadi on top çekmeye diye asjkfhasfjkashfasjkh yanlarında iki ingilizce bir şey söylüyorum kalıyor olduğu yerde asuıjklfhasjkfhasjkfhjsafBu tabutlar iki el ile bi s2 doğrultamaz amg MAJSNDJWJAKX soyguna bak AJJANWNDJW YARILDIM AMUGA GOYUM adam ellerin asagidayken ariyo hicbir komutu da bilmiyorlar la hadi ingilizce bilmiyorlar da temel komutları da mi bilmiyor aq ahrazlari bu videoyu bana yollasana moralim bozulunca açar izlerim NAJSNDNAJSKF
soygun yapamayınca girdiğim hallerLan cr vdm vs. Yapıp vurunca başarılı olduğunu zannedenler mi bunu söylüyor max fedorov ya![]()
Aaa çok üzüldüm soyamadım diye ağlıyıcamsoygun yapamayınca girdiğim haller
tabutoglu soygun![]()
soygun yapamayınca girdiğim haller
kanka fib deyim evidence için bilerek soyuluyorum on top çektiriyorlar sonra da övünüyorlar sen hadi on top çekmeye diye asjkfhasfjkashfasjkh yanlarında iki ingilizce bir şey söylüyorum kalıyor olduğu yerde asuıjklfhasjkfhasjkfhjsaf
okey okey you can go ashhsadhdhdhsa
XdBu tabutlar iki el ile bi s2 doğrultamaz amg MAJSNDJWJAKX soyguna bak AJJANWNDJW YARILDIM AMUGA GOYUM adam ellerin asagidayken ariyo hicbir komutu da bilmiyorlar la hadi ingilizce bilmiyorlar da temel komutları da mi bilmiyor aq ahrazlari bu videoyu bana yollasana moralim bozulunca açar izlerim NAJSNDNAJSKF
I don t have POV about this sutation amkUpon reviewing the evidence, I can't conclude the report at this movement.
Requesting ID 62978 to Provide POV of this event.
(You have 12 hours to do so.)