By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!selfreportPostovanje,
Gospoda iz gore navedene porodice previse pije Magnezijum i trebalo bi kazniti to adekvatno.
0:57 - 24407
1:46 - 27606
2:33 - 4977
2:50 - 28422
Zamolicu administratore da se svi off-topic komentari kazne.
Hvala
Pa u tom slucaju upravo si smestio ban dvojici clanova minimum i warn na svoj fam jer 3+ clana mgaju i vredjajuIC si sve dok ne udjes u krug, pozdrav i sve najbolje.
bukvalno...Pa u tom slucaju upravo si smestio ban dvojici clanova minimum i warn na svoj fam jer 3+ clana mgaju i vredjaju
A što je tebi rekao ID 4977 da ti je Mone brat? Pa jesi bio s njim u famu do prije 3 dana?0:57 - 24407
ma jebo sam ja tebe usta bitangoOva dva 24407 i 28422 uopće nisu kod nas. To su dva debilandera koja trolaju cijeli server s našim outfitom.
Ajde teraj se u kurac debilu toksični jebote ovaj majmun s repom. Postao si isti kao on. Nisam dugo vidio takve kretene.ma jebo sam ja tebe usta bitango
slepac teskiAjde teraj se u kurac debilu toksični jebote ovaj majmun s repom. Postao si isti kao on. Nisam dugo vidio takve kretene.
O čemu ti pričaš jel vi sebe čujete na POV a s ova dva mi nemamo ništa hvala Bogu riješili smo se budala.Javite se monetu malo da vas upozna sa prvilima posto vidim da vam bas ne idu od ruku. I da probajte da kickate nekog iz fam mozda ne dobijete warn hahahahahhahahahah.
cemu edit?