Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34516
Players nickname
Logan_Carterr
Administrators nickname
Ahmed Radetinacc
Date
Jun 4, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/396014/#post-1439842

Profez

Player
Player
Joined
Jan 15, 2023
Messages
89
Prva stvar, kao što se vidi na priloženom snimku, došli su dotični Vatrogasci da "dopunjavaju protivpožarne aparate". Dopunjavali su ih na način na koji oni prskaju doslovno drugim protivpožarnim aparatom po stanici svuda. Nisu hteli da izađu nego su išli po svim prostorijama i gde ima aparata i gde nema i "prskali zidove kako se ne bi zapalili u buducnosti". Nakon toga sam došao i zamolio ih da napuste stanicu, nisu hteli, na kraju smo morali da ih "isteramo" i oni su otišli u Vladu da se žale gde su zbog toga napravili PROTESTE ispred Vlade. Čitava situacija je rešena IC putem.

E sad, moje konkretno pitanje, "Zašto sam ja dobio kaznu?"
Naime, moj čin je "Zamenik Komandanta SAJ-a", što podrazumeva da sam ja visokopozicionirani pripadnik najelitnije specijalne jedinice LSPD-A. 10 miuta pre nego što su ušli da prskaju protivpožarnim aparatom su trollali i zabarikadirali čitavu ulicu svojim kamionima. Kao što vidite ja sam u punoj SWAT opremi i rešavao sam te njihove proteste i uočio sam ih u stanici kako ih je mlađi kolega pustio unutra. U TOKU SWAT AKCIJE (RASTERIVANJA PROTESTANATA) ZAŠTO SAM JA DUŽAN DA PREDAM LEGITIMACIJU VATROGASCU I DA SKINEM MASKU ? Poenta maske jeste da prikrije moj identitet, logično je da se ja plašim za svoj život i da neću da mi kasnije prepozna facu i osveti mi se jer sam ga 10min pre toga tukao pendrekom na protestima, zar ne ? I ja treba da mu dam legitimaciju i da mu se detaljno predstavim ? Da ne treba možda i kafu da mu skuvam ?
 

Profez

Player
Player
Joined
Jan 15, 2023
Messages
89
Nauci pravila decko, ukoliko imas interakciju sa nekim gradjaninom i izdajes mu neki zahtev, ono tebi ako trazi legitimaciju, ti si po sluzbenoj duznosti DUZAN da istoj predas.To sto mi pravimo RolePlay a ti ne znas da ga ispostujes, nego si samo u gasu kako ces nekoga da pohapsis i napravis se baja, to je prica zasebna za sebe, i usput kako si nas prepoznao da smo mi protestovali ako smo nosili maske?Preko ID-a ili?
Ti kao vatrogasac nosiš providni vizir, pod jedan. A pod dva, ja sam DUŽAN kad je interakcija sa igračem svakodnevna i normalna, a ako sam ja ugrožen time što ću ti pokazati legitimaciju i skinuti masku (jer sam te pendrečio 10min pre toga) onda logično da NE TREBA da ti se legitimišem.
Druga stvar, ti si jedan troller, jedan lik bez posla, koji je mnogo tužan i uđe IG samo da trolla. Trollao si nas, trollao si GOV i svi su ti rekli isto. GOV nas je zvao na Department 5 puta da vas pohapsimo sve jer vam je dosadno i trollate. A ti ne znaš ni "R" od Roleplay-a, tako da molim te, sedi dole i ćuti.
 

Profez

Player
Player
Joined
Jan 15, 2023
Messages
89
Licno sam dobio pohvale danas od 2 Senior Administratora za RolePlay koji pravim, govoreci da je ovo jedan od najboljih koji su videli u poslednjih godinu dana sigurno.To sto je tebi RP ustvari ni nije RP nego krsenje pravila u svoju korist, tukao ti nikoga nisi, niti znam ko si jer si mi skroz nebitna osoba, i btw ako nisi znao, da pendrecis ne smes bez odobrene korumpirane biografije!
Hahahahaha, toliko o liku koji zna o Roleplay-u. Ajde molim te, dosta rasprave.
 

Profez

Player
Player
Joined
Jan 15, 2023
Messages
89
Offtopic komentare i vredjanje da se kazni!
A ukoliko nisi upucen u RP i sta se desavalo bilo bi lepo da se ne pravis pametan i ne komentarises!
Niko te nije vređao, izneo je momak činjenice o tebi. Ti znaš šta si uradio.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom