Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
871
Players nickname
Nikola_White
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Jun 4, 2023
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/395766/

Nikola Falcone

Player
Player
Pozdrav Mujo ili Abrahame pisem ovo zato sto smatram da je Allen doneo pogresnu odluku. Ako je ovo za warn ja stvarno ne znam kao prvo policija ima puno pravo da hapsi ljude koji ometaju javni red i mir bez obzira da li je protest ili ne. Ovi ljudi sinoc nisu protestvovali mirno skali su i pravili nemire i ometali nas u radu pritom nismo mogli da izadjemo sa parkinga da odemo na talacku i onda zastitimo stanicu vidi te i sami da nismo dali da iko udje u PD stanicu zato sto su pravili nemir i upadali nam ustanicu vredjali nas i psovali MG su radili zvali nas po imenu i psovali nas i urlali u mikrofon. Mi smo dosli u tu situaciju i govore da smo Pederi i ja sam naredio da se koriste tejzeri molili smo ih da se sklone od stanice i oni nisu teli da se odmaknu vise puta su upozoravani. Ovde su takodje bili ljudi koji mene nevole niti Alex Mornigstara i oce da nas disbandaju zato sto su neki ljudi bili tu koji su bili pozvani na intervju za organizacije.

Nemam nista protiv Allena ali smatram da je donesena nepravda zato sto pogledajte i sami da ovo nisu bili mirni protesti nego agresivni. Protesti da su mirni dosli bi mirnim putem i isli bi protestvovali ovo nije bio nikakav RP. Celo vece su CB-ali i pravili nerede koji nisu u skladu sa RP-om takodje su ulazili izlazili is PD stanice i mi dobijemo warn a oni nisu kaznjeni. Zamolio bih vas najlepse da nam skinete kaznu jer smatram da ovo nepravedno doneta i da smo imali puno pravo da ih hapsimo.

Pritom ovo je cisto namestanje Warnova organizacijama i to ne samo na LSPD nego vec i na GOV.

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
+ Osoba koja veže sa oružjem u ruci nije kažnjena za PG

Lazzar_Ilic

Player
Player
Ovo su bili najmirniji protesti, niko nije imao ni pusku kod sebe. Imam pov od 2 sata u nazad i to mogu da dostavim da dokazem to, ovo nije namerno nabijanje warna, gov u ovo uopste ukljucen nije, ovo smo okacili samo zato sto ste nas pohapsili bez IC razloga i nabili nam dosije. Usli u stanicu jesmo, medjutim na vase naredbe da izadjemo iz iste smo isto i ucinili. Nakon toga ste vi postavili betonsku barikadu koja je UB i nismo dalje ulazili vec smo mirno pregovarali, na sta ste vi odbijali da pregovarate i nakon toga ste na radio rekli "pucajte i hapsite govna".

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Moram se nadovezati ovde jer sam High Command u LSPD i ucestvovao sam na protestu.

Naime, jeste li primetili na snimku koliko ima utisanih igraca medju protestantima? Zasto.. jer su psovali i provocirali i to spada u Fail RP ili ti COP Bait.

Drago mi je sto ima protesta. Malo drugaciji RP. Ne samo pljacke, otmice i ubijanja.. malo i promene. Igraci su nezadovoljni necim i isprovocirani od strane LSPD - sto je i to ok. Tu ima gresaka i sa jedne i druge.. napeto je.

Niko nije ubijen u Green Zoni.

Policijska brutalnost? U vidu tejzera i batinanja.. sve deo RP.

Odluka je nekako prenagljena i ovime samo dajete noz u ledja da malo po malo protesti su sve sto se desava i to presmesni zahtevi.

Meni su jednom Muja i Abraham rekli da ja kao vatrogasac moram da gasim pozar ispred vlade koju je drzao Regroup :) . Onda ni po babu ni po stricevima. Ne mozete nam dati Warn za Cop Bait.

Hvala

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
I posle tog nepravednog Warna sa vetrom u ledjima protestantima ja moram da slusam rasizam i budem rob njima jer sam crnac... nije u redu, pendrek ce raditi po ledjima naroda :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom