Pozdrav Mujo ili Abrahame pisem ovo zato sto smatram da je Allen doneo pogresnu odluku. Ako je ovo za warn ja stvarno ne znam kao prvo policija ima puno pravo da hapsi ljude koji ometaju javni red i mir bez obzira da li je protest ili ne. Ovi ljudi sinoc nisu protestvovali mirno skali su i pravili nemire i ometali nas u radu pritom nismo mogli da izadjemo sa parkinga da odemo na talacku i onda zastitimo stanicu vidi te i sami da nismo dali da iko udje u PD stanicu zato sto su pravili nemir i upadali nam ustanicu vredjali nas i psovali MG su radili zvali nas po imenu i psovali nas i urlali u mikrofon. Mi smo dosli u tu situaciju i govore da smo Pederi i ja sam naredio da se koriste tejzeri molili smo ih da se sklone od stanice i oni nisu teli da se odmaknu vise puta su upozoravani. Ovde su takodje bili ljudi koji mene nevole niti Alex Mornigstara i oce da nas disbandaju zato sto su neki ljudi bili tu koji su bili pozvani na intervju za organizacije.
Nemam nista protiv Allena ali smatram da je donesena nepravda zato sto pogledajte i sami da ovo nisu bili mirni protesti nego agresivni. Protesti da su mirni dosli bi mirnim putem i isli bi protestvovali ovo nije bio nikakav RP. Celo vece su CB-ali i pravili nerede koji nisu u skladu sa RP-om takodje su ulazili izlazili is PD stanice i mi dobijemo warn a oni nisu kaznjeni. Zamolio bih vas najlepse da nam skinete kaznu jer smatram da ovo nepravedno doneta i da smo imali puno pravo da ih hapsimo.
Pritom ovo je cisto namestanje Warnova organizacijama i to ne samo na LSPD nego vec i na GOV.
Nemam nista protiv Allena ali smatram da je donesena nepravda zato sto pogledajte i sami da ovo nisu bili mirni protesti nego agresivni. Protesti da su mirni dosli bi mirnim putem i isli bi protestvovali ovo nije bio nikakav RP. Celo vece su CB-ali i pravili nerede koji nisu u skladu sa RP-om takodje su ulazili izlazili is PD stanice i mi dobijemo warn a oni nisu kaznjeni. Zamolio bih vas najlepse da nam skinete kaznu jer smatram da ovo nepravedno doneta i da smo imali puno pravo da ih hapsimo.
Pritom ovo je cisto namestanje Warnova organizacijama i to ne samo na LSPD nego vec i na GOV.