Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7777
Players nickname
Lazar Ilic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 5, 2023
Time of violation
22:06
Proofs
https://youtu.be/-_h5_NMUYcU

Lazzar_Ilic

Player
Player
Pozdrav, dosli smo na mirne proteste da bi smo napravili bolji role play nakon cega nam dolaze sluzbenici LSPD-a i govore nam da se udaljimo iako nema razloga i ne uznemiravamo ih. Nakon toga 3+ clana pocinju da nas pucaju sa tazerom u gz bez razloga iako nismo bili nasilni.

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Ja neznam da li si upućen u ovo, ali već smo kažnjeni za to

Nemanj4

Player
Player
Ja neznam da li si upućen u ovo, ali već smo kažnjeni za to

POSTOVANI , POGLEDAJTE DATUM I VREME OD PROSLOG VIDEA POGLEDAJTE OD NOVOG TAJ COVEK KOJI JE NABIO PROSLI WARN JE BILO U SKROZ DRUGOM VREMENU JAKO MI JE ZAO STO JE DO OVOG DOSLO MI SMO MALO HTELI DA SE OPUSTIMO DA PROTESTUJEMO U SVRSI ROLE PLAYA VI NAS HAPSITE NA PROTESTU SRAMOTA + ZA NACELNIKA JE SRAMOTA DA NE ZNA KOJA SU OGRANICENJA NA AUTO PUTU I LOCALNIM PUTEVIMA

Lazzar_Ilic

Player
Player
Ovo je potpuno druga situacija od one na kojoj ste dobili warn. Pogledajte vreme ja mislim da ovaj Nikola Falcone zasluzuje jos jedan warn jer ne poznaje pravila grada tkd mislim da on nije dostojan te pozicije. Imam cak i dokaze gde je on pisao kako je dozvoljena brzina u gradu 80km/h a u auto skoli dozvoljena brzina 100km/h i tako je bilo od kad znam za ovaj server. Nakon svih protesta i svega sto se izdesavalo stao sam da popricam sa njegovim zamenikom koji je rekao da je licno Nikola naredio da se mi hapsimo u sred MIRNIH protesta. Imam citavih 2 sata nasih protesta da dokazem da to nije bila situacija zbog koje ste prvi put bili kaznjeni.

Last edited:

Nikola Falcone

Player
Player
Da ne znam pravila nebi dobio organizaciju! I da poznajem pravila servera sigurno bolje nego vecina vas! Nebi bio a4 da to nism znao a dok sam bio admin svi ste se ulizivali meni da vam pravim evente! Zar stvarno mislite da je to u redu prema meni i drugim organizacijama

Pele

Player
Player
Ovo je potpuno druga situacija od one na kojoj ste dobili warn. Pogledajte vreme ja mislim da ovaj Nikola Falcone zasluzuje jos jedan warn jer ne poznaje pravila grada tkd mislim da on nije dostojan te pozicije. Imam cak i dokaze gde je on pisao kako je dozvoljena brzina u gradu 80km/h a u auto skoli dozvoljena brzina 100km/h i tako je bilo od kad znam za ovaj server. Nakon svih protesta i svega sto se izdesavalo stao sam da popricam sa njegovim zamenikom koji je rekao da je licno Nikola naredio da se mi hapsimo u sred MIRNIH protesta
1. ovo je bilo sve samo ne mirni protesti 2. zamolio bih bez toga ko sta zasluzuje 3. to sto se namerno nabijaju warnovi nije njegov problem to moze svako da uradi

Bazzy

Please don’t disturb
Player
Da ne znam pravila nebi dobio organizaciju! I da poznajem pravila servera sigurno bolje nego vecina vas! Nebi bio a4 da to nism znao a dok sam bio admin svi ste se ulizivali meni da vam pravim evente! Zar stvarno mislite da je to u redu prema meni i drugim organizacijama
Iskr. Znam da je ovaj momak po imenu Nikola Falcone bio administrator i curator nekih organizacija i on je leader trenutno. I ja iskr bez ikakve ljutnje. Mislim da je on jedan dobar momak i da ne poznaje pravila ne bih bio trenutno LEADER i pre ADMINISTRATOR i CURATOR . Tako da nmp. Al iskr ovo je meni smesno.

Ugodan ostatak dana svima!

Lazzar_Ilic

Player
Player
U video dokazu se jasno vidi da 3 clana LSPD-a pucaju sa tazerom na igrace. Jasno se vidi u gore levom cosku kako vezuju ljude.

Denza Washington 🔥

Player
Player
Zato ja ove sve ĐUMARE protestante kad sretnem u gradu , maltretiram , hapsim , tučem baterijom po glavi i izvaljujem kukove... Jer su male napaćene kidare koje treba samo po malom mozgu udarati... Sve će vas Denzina kazna stići uživajte dok još malo možete

Saitama Shimano

OG
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu

LSPD je vec kaznjen za ovu situaciju

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom