Zamolio bih Muju i Abrahama da obrate paznju malo na ovog adminsitratora posto sam primjetio u vise navrata kada radi forum zalbe za cheat povove koje imaju nedozvoljene reduxe, koji nemaju odredjene stvari na reduxu on to rejecta. Ako nisi sposoban i nisi siguran kako raditi svoj posao nemoj ga ni raditi pusti zalbu nekom iskusnijem adminu.
Kvaris igru nama igracima koji se tu trudimo i bez nekih olaksica nesto uspjeti na ovom serveru.
Ovo je zalba gdje sam komentarisao da ne posjeduje drug efekt te je odma nakon sto je zalba zakljucena pov obrisan.
Ovo je zalba od prije koju je takodjer on radio gdje ne postoji drug efect i zalba nije uradjena u potpunosti kako bi trebala biti igrac nije kaznjen za nedozvoljen redux.
Kvaris igru nama igracima koji se tu trudimo i bez nekih olaksica nesto uspjeti na ovom serveru.
Ovo je zalba gdje sam komentarisao da ne posjeduje drug efekt te je odma nakon sto je zalba zakljucena pov obrisan.
Rejected - Possible cheat | 0000
osusio me sa AR,stojim na pola HP hita me 2 puta sa ar i ubije me
gta5grand.com
Ovo je zalba od prije koju je takodjer on radio gdje ne postoji drug efect i zalba nije uradjena u potpunosti kako bi trebala biti igrac nije kaznjen za nedozvoljen redux.