Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
43953
Players nickname
Lea Harper
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Jun 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/x0kWNgY

Lea Harper

Player
Player
Pozdrav, jučer sam dobila ban, ali mi nije jasno zašto. Upoznala sam neke dečke na serveru i oni su me ubacili u familiju. Išli smo na pecanje i u rudnik, a ja sam se cijelo vrijeme vozila u autu kao suvozač. U jednom trenutku mi se prestala učitavati grafika, a zatim je igrica zaštekala i izbacilo me sa servera. Zatim sam nekoliko puta pokušala ući na server i nije mi uspijevalo. Nakon nekoliko puta se učitalo i piše mi da sam dobila ban zbog cheata, a ja nemam pojma uopće što je to i ni kako se koristi jer sam prije 3-4 dana tek došla na server. Još uvijek nisam ni upoznala server da bi znala što je cheat. Tako da vas molim da me unbanujete jer ne znam o čemu se ovdje radi. Pozdrav.

Lea Harper

Player
Player
Pozdrav! Samo da pitam, zasto vam treba toliko dugo da doneste odluku? Mislim nema smisla vise, ja pojma nemam o cemu se tu radi i ne znam sto je cheat niti kako se koristi. Sve sam vam lijepo objasnila u prethodnom postu i ne vidim razlog zasto se toliko dugo gleda slucaj.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom