Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11372
Players nickname
Tobias Castle
Suspect ID
39333, 11525, 27767
Date of violation
Jun 9, 2023
Time of violation
20:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=fFQxrRUodjo

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Postovana administracijo,

Nakon trazenog speca niko ne odgovara na molbu da neko dodje da speca situaciju. Momci iz ocigledno iste familije dolaze i ubijaju me bez upozorenja i mog prijatelja pored mene. Zahtevam da se igraci kazne, kao i familija

Hvala
Pozdrav

Semir Shinobi

🥶🥶🥶
Player

Nakon trazenog speca niko ne odgovara na molbu da neko dodje da speca situaciju. Momci iz ocigledno iste familije dolaze i ubijaju me bez upozorenja i mog prijatelja pored mene. Zahtevam da se igraci kazne, kao i familija

Hvala
Pozdrav
ti si kralj svaka cast

Bigy_Angel

Player
Player

Hvala
Pozdrav

Bigy_Angel

Player
Player

Hvala
Pozdrav
evo ti pov gde sam brojao tako da dzabe pokusavas nekome nabiti warn dok juris kozu od zivotinja

Tobias Rieper CREW

Player
Player
evo ti pov gde sam brojao tako da dzabe pokusavas nekome nabiti warn dok juris kozu od zivotinja
O cemu ti pricas druze ti sam brojis nama trojci dok ti robamo coveka, pritom krug si smanjio da ne mozemo da te cujemo kao sto vidis na mom povu se ti ne cujes... Nemam komentar za likove kao sto si ti... A tvoj covek radi fear... i jos mgate usput preko discorda ne vidi se da tvoji ljudi pricaju na radio.

Last edited:

Bigy_Angel

Player
Player
\
O cemu ti pricas druze ti sam brojis nama trojci dok ti robamo coveka? Nemam komentar za likove kao sto si ti...
da ti si ga robao ja sam ti doso izbrojao da spustite oruzije al niste a da te podsetim da si stavio naslov g.p 6.15 ocigledno je koliko ne znas pravila

Bigy_Angel

Player
Player
O cemu ti pricas druze ti sam brojis nama trojci dok ti robamo coveka? Nemam komentar za likove kao sto si ti... A tvoj covek radi fear... i jos mgate uspui
uz to ja nisam bio sam tu nije do mene sto tvoja kamerica nije snimila ostale, a i nisam vam ja kriv sto niste mogli da me ubijete

Dany Regan

Player
Player

Hvala
Pozdrav
Postavi pov od početka situacije jer si počeo snimati usred pucanja

Bigy_Angel

Player
Player
mhm nije snimala isto kao sto ste nas pucali ispred kuce bez upozorenja. Opusteno sto si nervozan ;)
ja te nisam pucao ispred kuce tako da me to ne zanima i ne skreci sa teme kad se vidi da si iseko video

Adnan Mulaomerovic

Nema miline bez Krajine nit raja bez rodnoga kraja
Player

Hvala
Pozdrav
Kume ispod auto puta si, ako su te odveli sa namjerom mogu te ubiti, a i vidim ima neki nepismeni za rob 1 covjeka potrebna su 3 covjeka.

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji- od pocetka do kraja
  • Imate rok 12h

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player
O cemu ti pricas druze ti sam brojis nama trojci dok ti robamo coveka, pritom krug si smanjio da ne mozemo da te cujemo kao sto vidis na mom povu se ti ne cujes... Nemam komentar za likove kao sto si ti... A tvoj covek radi fear... i jos mgate usput preko discorda ne vidi se da tvoji ljudi pricaju na radio.
Na tvom povu se ni nemoze cuti jer si trimovo pov da se ne vidi cijela situacija kada su dosli tu, nemojte se blamirat tu po forumu, idite skupljajte kožu i silite narod da to radi kako bi bila "najjaca" porodica na serveru, bolje ih ucite kako da se pucaju jer padate na bizu cim udete u krug🥲🫣

Status
Not open for further replies.
Top Bottom