evet kürt zargana daha iki lafı bir araya getiremiyorsundaşşak geçiyorum orosbu evladı senden mi öğreneceğim türkçeyi ?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evet kürt zargana daha iki lafı bir araya getiremiyorsundaşşak geçiyorum orosbu evladı senden mi öğreneceğim türkçeyi ?
max sanalda tehdit edersin amına koyduğumun evladı götün sandalyeye yapışmış hala konuşuyorsunkıyamam lan çok saf
abi korktum senden şimdi foto mu falan atarsınevet kürt zargana daha iki lafı bir araya getiremiyorsun
la eleman benim forumada bug abuse yazmisin bu forum da da yok benim forum da da yok ama korkutuyorsun helal dostummHere is my pov (ID37036)
Please take a look at his pov. while he peeking with "h" your bullet goes through the wall which is bug abuse.
3 kelime biliyor ateş yakabiliyorBUG!!
Klasik amil yarraginoglu hocam yazar yazar sonra götü tutuşur siler bu obezin aklı sadece pc basinda oyun oynamaya calisir birde gelir forumlarda 2-3 adama sallar sonra korkar silerneden mesela forumdaki küfürlerini siliyosun anıl sence ss almayacak kadar düşüncesiz birine mi benziyorum? yazdıysan korkup silme hiç gerek yok atıcam zaten adminlere özelden
ado batu nerde ya?kendime yakıştırmıyorum diyo forumda adk atıyo xDDD