Imam misljenje da je SAHP prekrsio RP tako sto je napao goloruke protestante puskama u green zoni. Mislim da se sve vidi u POV-u i da je organizacija prekisrila pravilo failRP. Plus su hapsili lica bez ic razloga.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koliko ja znam tu su mogli da nas tejzaju ali nisu imali razlogao kakvom brojanju ti pricas u skriptanoj GREENZONE..
Zamolio bih da se odreaguje na ovo vredjanjeSlusaj me ovako druze, ne smes ti da dolazis i nabijas warn. Kao protestujete, ne znate ni zbog cega protestujete, ni ko je guverner, negi protestujete jer zelite da nabijete warn. Dodjes tu majmunises se deres se ko budala vices nesto uaaaaa pravis majmuna od sebe i spustas se na nivo retardirane osobe i onda posle places jer te hapse. Ljubomoran si sto neko drugi uzima organizacije a ne ti jer ne znas pravila, pa im nabijas warn, prestani to da radis, ponasaj se kao odrasla osoba. Sram te bilo
FearRP - Govoris im PUCAJ PUCAJ, zelis da te pucaju...Po cemu ja radim Fear ?
Kao da imas 2 godine... Covek ti nesto prica ti se deres UUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU... To sam ja radio kad sam imao 5 godina u vrticu kad mi drugari nesto pricaju a ja samo LALALALALALALALALA. Dakle:Zamolio bih da se odreaguje na ovo vredjanje
imaju razloga brate, stojite im na sred ulaza, na ulazu na kapijama pise da se mora drzati cist ulaz. i ako se ne sklonite sa prolaza mogu lagano da vas tejzaju i privode za ometanje javnog reda i mira i narusavanje bezbednosti drzavne ustanove.Koliko ja znam tu su mogli da nas tejzaju ali nisu imali razloga
Samo sto su nas oni pucali, vezivali dok smo držali transparente.imaju razloga brate, stojite im na sred ulaza, na ulazu na kapijama pise da se mora drzati cist ulaz. i ako se ne sklonite sa prolaza mogu lagano da vas tejzaju i privode za ometanje javnog reda i mira i narusavanje bezbednosti drzavne ustanove.
Brate moj nije ni cudo sto nisi uzeo LSPD.Samo sto su nas oni pucali, vezivali dok smo držali transparente.
pa deci sigurno nece da daju lspdBrate moj nije ni cudo sto nisi uzeo LSPD.