Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ink Flawless

fanned out clowns
Player
Joined
May 9, 2021
Messages
380
SMRT PRIJE OBEŠČAŠĆENJA

Slaughter Gang, koja je izvorno došla iz Hal Qormi, Malta, je usko povezana grupa istomišljenika koji su imali ranije kriminalne dosijee i bili su dio drugih velikih grupa poput Marabunta, Ballas & Bloods .
Slaughter Gang je bila vodeća porodica u Los Santos Vagos-u, koja je dovela Vagos do velikog uspjeha i koja je također bila dobro polazište za Slaughter Gang.

Ogranavši se na Los Santos, članovi Slaughter Gang-a su povezani istim ciljem, koji je vodeća organizacija na mjestu zločina.
S mnogo prošlih iskustava kao vodeći članovi kriminalnih organizacija, glavna vizija Slaughter Gang-a je osvajanje poslovanja kroz aktivnosti i rad bandi, budući da je većina članova poznatio po kriminalu, a ne poslovni ljudi, ideja o osvajanju preduzeća kao porodice bi povećalo status i kontrolu u gradu. Čak i ako se organizacija zove Slaughter Gang, ime koje bi povezano za ubistva i agresiju kao glavni cilj, organizacija ima zajednički interes da ne nanese štetu nevinima i pobrine se da ljudi koji nanose štetu nevinima budu kažnjeni, što čini organizaciju više jedinstven od ostalih kriminalnih organizacija.

Boja

Boja članova Slaughter Gang-a je SIVA što je mješavina crno -bijelog što bi se moglo opisati kao dobro i zlo. Siva boja predstavlja ravnotežu i neutralnost, kao i formalna, konzervativna i sofisticirana boja, opisuje stanje Slaughter Gang-a, koja je kriminalna organizacija (zlo), ali ne šteti i nevinima (dobrima), djelujući kao Robin Hoods savremenog društva.

Najvažniji faktor ove organizacije je lojalnost.
Svi članovi Slaughter Gang-a smatraju da je lojalnost iznad svega, jer se grupa kretala kroz različite bande kao jedinica i radila zajedno na postizanju uspjeha u istim bandama. Familija nije otvorena za sve i samo odabranici mogu da se pridruže familiji ako pokažu neki set osobina koji je potreban. Nakon što su odlučili da se razgranaju u poznatiju lojalnu kriminalnu organizaciju, vrhovna komanda Slaughter Gang -a počela je regrutirati vješte strijelce koji su imali isti cilj kao i sama banda, koja je s vremenom postala opasnija banda koja će parirati svim velikim psima.
Useljavajući se u Los Santos, Slaughter Gang je nedovoljna organizacija koja tek treba pokazati strast i zaslužiti poštovanje na ulicama kao kriminalna organizacija.

Glavni ciljevi organizacija su:

sticanje preduzeća
dilanje vatrenog oružja, municije i droga
regrutiranje istomišljenika
poštujući odluke članova bande, ali i svih izvan bande
promicanje dobre strane kriminalne organizacije, pridržavanje pravila i protokola, ali i obavljanje prljavog posla


Rankovi

Villain - Ink Flawless
Soulsnatcher
Redrum
Shotcaller
Shooter


Family Logo

Family Outfit (Jakna i crni outfit)
Family auto (Anthracite siva i crvene felge)
Ime familije: Slaughter Gang
Vlasnik familije: Ink Flawless - 3830
Broj kuće familije: 575
Link profila vlasnika familije:
Ink Flawless
Discord ID i Tag vlasnika familije:
Tag: ink666 ID: 91543872588484608
 

Ink Flawless

fanned out clowns
Player
Joined
May 9, 2021
Messages
380
Villain - Ink Flawless - Glava familije
Soulsnatcher - Najviši rank koji funkcioniše kao i glava porodice (Villain). Rank je namjenjen za najlojalnije članove.
Redrum - Časni rank članova koji su se pokazali kao esencijalan dodatak familiji.
Shotcaller - Rank namjenjen za sve nove članove koji imaju potencijal da postanu veliki dio familije.
Shooter - Početni rank koji dobijaju svi članovi na početku, sa ovim rankom članovi se moraju pokazati doprinos familiji.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom