Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8317
Players nickname
Sakal Polumental
Suspect ID
39941,39401,37256
Date of violation
Jun 11, 2023
Time of violation
3:19
Proofs
https://youtu.be/RkkhIdfhfQ4

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Ista ekipa radi ovo konstantno ispred svake Green Zone sto se moze videti na forumu. Pucaju bez reci a nisam ni bio naoruzan niti sam pravio pretnju jer sam sam na njih 10. Robali su me na kraju i sve sam ispostovao i nisam prekidao Roleplay - Ili ti RDM, meni nije jasno zasto da ostanem do kraja Roleplaya? Takodje zelim da mi se vrati sve uzeto ako je prekrseno pravilo RDM, 6.15 jer nisam zeleo napustati RP i kvariti igracimazabavu posto vidim da uzivaju.

Molim vas da Organizacija bude kaznjena i opomenuta jer svi ucestvuju u ovome.

Last edited:
Ista ekipa radi ovo konstantno ispred svake Green Zone sto se moze videti na forumu. Pucaju bez reci a nisam ni bio naoruzan niti sam pravio pretnju jer sam sam na njih 10. Robali su me na kraju i sve sam ispostovao i nisam prekidao Roleplay - Ili ti RDM, meni nije jasno zasto da ostanem do kraja Roleplaya? Takodje zelim da mi se vrati sve uzeto ako je prekrseno pravilo RDM, 6.15 jer nisam zeleo napustati RP i kvariti igracimazabavu posto vidim da uzivaju.

Molim vas da Organizacija bude kaznjena i opomenuta jer svi ucestvuju u ovome.
GG za zalbu, jeste pucano bez upozorenja al ne znam sta si ocekivao s obzirom da je vise crnih vozila dolazilo a pritom nisu uvukli pancire koji nama postenim radnicima u kasne sate nisu bas lepi za videti, bilo je i pucanja na nas sa vase strane prema tome nije RDM, sigurno ne moze da bude random kill na policijskog sluzbenika koji hoce da nam uzme crkavicu od 4k koju mucno zaradimo, okej nema toga u pov-u tako da neka bude po datom videu da si samo ti dosao i da smo te RDM-ali, admini neka odluce samo mislim da si bacao stvari dok si drzao oruzje u ruci i sam prisao malo preblizu na 10 ljudi sa oruzjem u policijskoj uniformi a pritom nisi tu slucajno dosao eto cisto da znas ako ti je promaklo, cast nam je da smo snimljeni Sakalovom kamericom, Rispekt za tebe!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom