Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24824
Players nickname
Duki Venom
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Jun 12, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/402042/

Duki Suzzuki

Player
Player
Dobar dan Mujo i Abrahame danas sam dobio Ban za Generalno pravilo 1.7 i ovom prilikom zelo bih da zatrazim unban. Vec dugo igram na ovom projektu i ovo mi je prvi ban i prva greska koju sam nesvesno ucinio. Tog dana ID 24407 koji je clan moje porodice me je pitao gde se nalazim ingame te da ima poklon za mene. Prodao mi je vozila ferrari italiu i rolls royce Cullinan po 55% drzavne vrednosti, Bodhi za 30k $ te kucu u Sendiju takodje za 55% drzavne vrednosti. U tom momentu nisam ni znao sta se nalazi u gepecima od auta, samo mi je rekao da sve to zadrzim. Nisam ni dirao te stvari jer sam mislio da ce kad tad da se vrati u igricu i da mu ja sve to vratim. U svoj ovoj prici sam zakljucio da smo nesvesno prekrsili GP 1.7, ID 24407 je preneo meni Crni LV duks u gepeku auta kome je drzavna vrednost 5mil, mi kao porodica smo dobili taj Crni LV duks na Femwaru. Nadam se pozitivnoj odluci, jer kao ozbiljnija osoba koja nikad nije kaznjena slicnom kaznom sam dosao do zakljucka da se ovako nesto slicno ne treba ponavljati, ja se iskreno izvinjavam ako sam nastetio ovom projektu na bilo koji nacin... Sa postovanjem Duki Venom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom