Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FailRP | ID:14898,5900,6937,1293,9626

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ante Djukela
Suspect ID
14898
Date of violation
Jan 19, 2022
Time of violation
13:24
Proofs
https://youtu.be/NtobzUY3pAI

Tom Henkins

Player
Player
Sve se vidi, isto tako su i kolegi uzeli sve.. bez pretrazivanja..
ne znam dali je ovo neka familija ili sta al naucite ih pravilima.
Vidljivo je da ste imali balaklave,njiha ste bacili,eh idemo dalje posto ste vi u FIB-u podrazumjeva se da imate oruzje kod sebe budite sretni sto jednog od vas nismo kidnapovali,ne vidim nikakav Fail ovdje Lijep Pozz

• Like
Reactions: $ky

Ante Djukela

Player
Player
Vidljivo je da ste imali balaklave,njiha ste bacili,eh idemo dalje posto ste vi u FIB-u podrazumjeva se da imate oruzje kod sebe budite sretni sto jednog od vas nismo kidnapovali,ne vidim nikakav Fail ovdje Lijep Pozz
Brate ali nisi napravio pretres.... nauci kako se to radi

Tom Henkins

Player
Player
Brate ali nisi napravio pretres.... nauci kako se to radi
Brate moj ti si mogao da kazes da nemas oruzja,onda bi te pretresli i vidili li ali logikom se vodimo da imas oruzje jer si Policajac,da si rekao da nemas mi bi pogledali i vidjeli da imas nikakv problem nije zato smatram da ovo ne moze da bude aceptirano....

Ante Djukela

Player
Player
Brate moj ti si mogao da kazes da nemas oruzja,onda bi te pretresli i vidili li ali logikom se vodimo da imas oruzje jer si Policajac,da si rekao da nemas mi bi pogledali i vidjeli da imas nikakv problem nije zato smatram da ovo ne moze da bude aceptirano....
ja ne mogu da radim FearRP tak da ja moram da bacim a to je vasa greska sta nisi pretrazzio... nauci pravila brate

• Haha
Reactions: $ky

Tom Henkins

Player
Player
ja ne mogu da radim FearRP tak da ja moram da bacim a to je vasa greska sta nisi pretrazzio... nauci pravila brate
Ja pretresam osobe koje zaustavimo na auto putu ,jer su civili onda moram da pretrazim da bih se uvjerio ,a ti kao murjak ti moras da imas oruzije sta ces ti u pola pustinje bez oruzja sto smo i vidili kad smo se zapucali,to jeest kad ste pucali kolegu mog izvini ali ovo ne moze da bude aceptirano.....Realno gledajuci

$ky

Player
Player
Pucali ste na mene maloprije, dokaz imamo ako treba samo kazi.
Nema potrebe za pretresanje jer si sam bacio sve i rekao da nemas nista i ja sam vjerovao tome jer si prije toga imao tazer samo kad je tvoj kolega zapucao na mene.

Dokaz:
Na slici se jasno vidi, jedan ima oruzije a drugi (ti) samo tazer.

Tom Henkins

Player
Player
Pucali ste na mene maloprije, dokaz imamo ako treba samo kazi.
Nema potrebe za pretresanje jer si sam bacio sve i rekao da nemas nista i ja sam vjerovao tome jer si prije toga imao tazer samo kad je tvoj kolega zapucao na mene.

Dokaz:
Na slici se jasno vidi, jedan ima oruzije a drugi (ti) samo tazer.
Po ovome smo znali admini su tu da rjese dalje nema logike da dobijemo kaznu neku mi sve snimamo i uvjek imao sve crno na bjelo,a vama ako je krivo sto smo vas srusili u 6 sekundi to nije nas problem.....

Jokic Veljko

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Pri donosenju odluke ne donosim u obzir ko je na koga pucao i da li ste ih videli, oni su vam rekli da izbacite oruzje i to je bilo sreca da ste imali, mogli ste da blefirate pa bi vas onda pretrazili. Balaklava se baca uvek iako je nosis na sebi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom