Sve se vidi, isto tako su i kolegi uzeli sve.. bez pretrazivanja..
ne znam dali je ovo neka familija ili sta al naucite ih pravilima.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vidljivo je da ste imali balaklave,njiha ste bacili,eh idemo dalje posto ste vi u FIB-u podrazumjeva se da imate oruzje kod sebe budite sretni sto jednog od vas nismo kidnapovali,ne vidim nikakav Fail ovdje Lijep PozzSve se vidi, isto tako su i kolegi uzeli sve.. bez pretrazivanja..
Brate ali nisi napravio pretres.... nauci kako se to radiVidljivo je da ste imali balaklave,njiha ste bacili,eh idemo dalje posto ste vi u FIB-u podrazumjeva se da imate oruzje kod sebe budite sretni sto jednog od vas nismo kidnapovali,ne vidim nikakav Fail ovdje Lijep Pozz
Brate moj ti si mogao da kazes da nemas oruzja,onda bi te pretresli i vidili li ali logikom se vodimo da imas oruzje jer si Policajac,da si rekao da nemas mi bi pogledali i vidjeli da imas nikakv problem nije zato smatram da ovo ne moze da bude aceptirano....Brate ali nisi napravio pretres.... nauci kako se to radi
ja ne mogu da radim FearRP tak da ja moram da bacim a to je vasa greska sta nisi pretrazzio... nauci pravila brateBrate moj ti si mogao da kazes da nemas oruzja,onda bi te pretresli i vidili li ali logikom se vodimo da imas oruzje jer si Policajac,da si rekao da nemas mi bi pogledali i vidjeli da imas nikakv problem nije zato smatram da ovo ne moze da bude aceptirano....
Ja pretresam osobe koje zaustavimo na auto putu ,jer su civili onda moram da pretrazim da bih se uvjerio ,a ti kao murjak ti moras da imas oruzije sta ces ti u pola pustinje bez oruzja sto smo i vidili kad smo se zapucali,to jeest kad ste pucali kolegu mog izvini ali ovo ne moze da bude aceptirano.....Realno gledajucija ne mogu da radim FearRP tak da ja moram da bacim a to je vasa greska sta nisi pretrazzio... nauci pravila brate
Po ovome smo znali admini su tu da rjese dalje nema logike da dobijemo kaznu neku mi sve snimamo i uvjek imao sve crno na bjelo,a vama ako je krivo sto smo vas srusili u 6 sekundi to nije nas problem.....Pucali ste na mene maloprije, dokaz imamo ako treba samo kazi.
Nema potrebe za pretresanje jer si sam bacio sve i rekao da nemas nista i ja sam vjerovao tome jer si prije toga imao tazer samo kad je tvoj kolega zapucao na mene.
Dokaz:
Na slici se jasno vidi, jedan ima oruzije a drugi (ti) samo tazer.