Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36836
Players nickname
Deni Deviito
Suspect ID
11372
Date of violation
Jun 12, 2023
Time of violation
21:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Cd7mW0e-A2k

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player
Koj si ti meni kralj ahaha. Kakav pov ti tražiš na autoputu gde ti mene prvi pucaš kao pripadnik policije? Gde ti je upozorenje da stanem? A pre toga me Vdmate kao najveći teletabisi mogući. Naučite više taj rp i prekinite da plačete kad vas neko skilom zezne. I okači pov cele situacije gde me predhodno gazite 2x kolima i pucate bez upozorenja. I još mgate ubijate. Veliki pozdrav za SAHP štenaru od čika Tobiasa 😎

Što smo vam obećali to i ispunjavamo, čuvajte se po mraku CREW dolazi po vas 💀
Meni ste vi najjači, tripujete se da se najjača familija na serveru i da pravite ne znam kakav rp, imaš 30 i kusur godina i svađaš se s likovima po forumu, de se smiri malo vidim da ti kompleksi skaču, također bolje se odite pucajte po areni jer ovakvo padanje na bizovima je žalosno i sramotno:coffee:

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Meni ste vi najjači, tripujete se da se najjača familija na serveru i da pravite ne znam kakav rp, imaš 30 i kusur godina i svađaš se s likovima po forumu, de se smiri malo vidim da ti kompleksi skaču, također bolje se odite pucajte po areni jer ovakvo padanje na bizovima je žalosno i sramotno:coffee:
Ma šta je tebi batongice moj problem šta mi tripujemo. Nemoj biti toliko opterećen nama, ja se ne svađam uopšte sprdam se sa vama kao što vidiš jer takvi kao ti ste teška sprdnja. A na bizovima vas tek jašemo jako i to samo nas 5 6 vs vas 20. I vidim vi se nauzimaste bizova opasno 😂 Jbg Dario znam da boli jer si ti bio deo ove fam pa si dobio šut u dupe. Isplači se kažu bude lakše posle, suze leče dušu. I umesto toxicnosti malo uzivaj u igri, ili izađeš napolje nekad vidiš prave drugare za promenu.

Last edited:

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player
Ma šta je tebi batongice moj problem šta mi tripujemo. Nemoj biti toliko optrećen nama, ja se ne svađam uopšte sprdam se sa vama kao što vidiš jer takvi kao ti ste teška sprdnja. A na bizovima vas tek jašemo jako i to samo nas 5 6 vs vas 20. Jbg Dario znam da boli jer si ti bio deo ove fam pa si dobio šut u dupe. Isplači se kažu bude lakše posle, suze leče dušu
Hahhaha boli jer sam bio dio vaše fam, osvajate bizz svakih mjesec dana, a pričate o nekom jahanju na bizzu, smirite tenzije, vidim na bizzu 44k likovi bez maske s kalašem i 25 metaka vjv jer više neće ispucati, dobro vam je to jahanje

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Hahhaha boli jer sam bio dio vaše fam, osvajate bizz svakih mjesec dana, a pričate o nekom jahanju na bizzu, smirite tenzije, vidim na bizzu 44k likovi bez maske s kalašem i 25 metaka vjv jer više neće ispucati, dobro vam je to jahanje
Dečko tebi se priviđaju stvari. Niko od nas nikad nije rekao da bilo koga jaše na bizu. A mi smo tek počeli kažem čuvajte se po mraku stižemo jako brzo 💀

Prosto se oseća tvoj strahić u vazduhu 😎

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom