Srecom si se ti najeo za cijelu porodicu i hrane a i govana zato si gmazNajedi se ponekad, da pjevas pomislio bi da ti je otac Ekrem Jevric, kost i koza
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Srecom si se ti najeo za cijelu porodicu i hrane a i govana zato si gmazNajedi se ponekad, da pjevas pomislio bi da ti je otac Ekrem Jevric, kost i koza
Idi tamo nek ti Lukas navrne aparatiće da kockaš malo, mora da se sticaju pare za bizniseSrecom si se ti najeo za cijelu porodicu i hrane a i govana zato si gmaz
iiiip gmaz banovaniIdi tamo nek ti Lukas navrne aparatiće da kockaš malo, mora da se sticaju pare za biznise
ma jebu vas jače nego kad sam tu šta vam to znači xdiiiip gmaz banovani
igore resio si gaiiiip gmaz banovani
Ode vam prodavnica moracete u tudju vazelin da kupujete sadma jebu vas jače nego kad sam tu šta vam to znači xd
Idi radi nesto pametnije, nego sto seres ovde ceo danOde vam prodavnica moracete u tudju vazelin da kupujete sad
Jesi se isplakao na discord da si vidio kakvi sve ljudi postoje pa si i ovdje dosaoIdi radi nesto pametnije, nego sto seres ovde ceo dan
Mnogo pametnije stvari radim nego sto mozes zamisliti samo nemoj da se ubijes zbog ganga i kancelarijeIdi radi nesto pametnije, nego sto seres ovde ceo dan
Igore ode ti karijera,mani se granda.Mnogo pametnije stvari radim nego sto mozes zamisliti samo nemoj da se ubijes zbog ganga i kancelarije
Slabo pratis kosarku :/Igore ode ti karijera,mani se granda.
Predator na forumu,a predator i prema maloljetnicama.Nekima leka nema, ne zele da se smire i da nastave da igraju igru na normalan nacin pa moraju svaki event da koriste za provokacije i prazne price.
00:22 MG - 8952
01:17 MG - 30705
01:50 PD 1.2 - 31092
02:07 PD 1.2 - 9620 me udara nogom zatim odlazi 10ak metara sa strane i zavrsava me nakon par sekundi tacnije na 02:21 se vidi kako me zavrsava dok clanovi moje porodice pokusavaju da mi pruze prvu pomoc.
PD 1.2 44573 - dokaz u nastavku dole.
Takodje dostavljam snimak od prijatelja iz porodice koji je snimio iz svoje perspektive i tu jos jedan clan krsi pravilo PD 1.2
Takodje je potrebno proveriti da li navedeni ID-evi nisu napustili fam nakon moje zalbe jer imaju naviku da to rade da ne bude da nisu bili u navedenoj porodici tokom krsenja pravila.
Takodje sumnjam da igrac sa ID-em 44573 radi ban evade ako moze i to da se proveri.
Zamolicu da se svaki off-topic kazni.
Hvala unapred.
Self report npcijeviNekima leka nema, ne zele da se smire i da nastave da igraju igru na normalan nacin pa moraju svaki event da koriste za provokacije i prazne price.
00:22 MG - 8952
01:17 MG - 30705
01:50 PD 1.2 - 31092
02:07 PD 1.2 - 9620 me udara nogom zatim odlazi 10ak metara sa strane i zavrsava me nakon par sekundi tacnije na 02:21 se vidi kako me zavrsava dok clanovi moje porodice pokusavaju da mi pruze prvu pomoc.
PD 1.2 44573 - dokaz u nastavku dole.
Takodje dostavljam snimak od prijatelja iz porodice koji je snimio iz svoje perspektive i tu jos jedan clan krsi pravilo PD 1.2
Takodje je potrebno proveriti da li navedeni ID-evi nisu napustili fam nakon moje zalbe jer imaju naviku da to rade da ne bude da nisu bili u navedenoj porodici tokom krsenja pravila.
Takodje sumnjam da igrac sa ID-em 44573 radi ban evade ako moze i to da se proveri.
Zamolicu da se svaki off-topic kazni.
Hvala unapred.
Jesi se isplakao na discord da si vidio kakvi sve ljudi postoje pa si i ovdje dosao
Takvi ljudi kao vi jednom se radjaju, jbg sta cu vam ja. Nemate obraza!Mnogo pametnije stvari radim nego sto mozes zamisliti samo nemoj da se ubijes zbog ganga i kancelarije
I meni je zao ali slavili ste isto sto i mi ... Niko vam kriv nije sto pravila krsiteTakvi ljudi kao vi jednom se radjaju, jbg sta cu vam ja. Nemate obraza!
Ja nisam ni slavio ni ništa, ne znam odakle ti ta informacija. A kolko vidim uskoro ću da slavim!I meni je zao ali slavili ste isto sto i mi ... Niko vam kriv nije sto pravila krsite