Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Suspect ID
24145
Date of violation
Jun 14, 2023
Time of violation
23:55
Proofs
https://youtu.be/r8HBMNU_uVs

Denza Washington 🔥

Player
Player
Poštovana ADIMINSTRACIJO krenuo sam da bježim helikopterom medjutim lica su me ubila u helikopteru dok sam bio u zraku

Nisam siguran za pravilo koje je jer je zabranjeno pucati u helikopter

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Leader
ko prvo pravilo o ne pucanju helija ne postoji, jedino ako se nekako u pg svede, ali ti si letio mozda 7 metara iznad njih i nije uopce nemoguce pogoditi metkom nekoga na toj visini, takoder si i napustio geto dok su te pucali pa ako ista sam si sebe ovdje reportao, eventualno ce 21415 dobiti kaznu za 6.15 jer te ubio nakon kaj si izaso iz geta, ali i ti ces jer si odbijao rp i napustio geto

strahinjashady

Player
Player
ko prvo pravilo o ne pucanju helija ne postoji, jedino ako se nekako u pg svede, ali ti si letio mozda 7 metara iznad njih i nije uopce nemoguce pogoditi metkom nekoga na toj visini, takoder si i napustio geto dok su te pucali pa ako ista sam si sebe ovdje reportao, eventualno ce 21415 dobiti kaznu za 6.15 jer te ubio nakon kaj si izaso iz geta, ali i ti ces jer si odbijao rp i napustio geto
BOJAN KOVACIC NAJJACA GLAVA SARA GRAFITE A JA GA SNIMAM

Denza Washington 🔥

Player
Player
Znaš kako ćemo

Ako može da se puca na helikoptere dok su u pokretu onda u redu , ne treba Vas kažnjavati , da znam za ubuduće da i ja pucam na svaki helikopter

Stefan Micevic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • ID: 24145 nije prekršio nijedno pravilo. ( Getto spada u KOS zonu i igrac ima pravo da vas ubije bez datog uslova )

ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom