dolazim u femu da pokupim bateriju i idem tamo ne vidim nikoga i samo odjednom mi neko broji sekunde a ga ni ne vidim i tek kad me ubio sam mogo da ih vidim i pise stranac (0)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kradja panela a samo 1 paneldolazim u femu da pokupim bateriju i idem tamo ne vidim nikoga i samo odjednom mi neko broji sekunde a ga ni ne vidim i tek kad me ubio sam mogo da ih vidim i pise stranac (0)
oranginooookradja panela a samo 1 panel
Kakav druže bug na 4 osobe šta pričaš. 3 osobe su se pojavile ni od kuda stvorili se ispred a četvrti ne vidjljiv mslm ..........to je bag neki bato nije do njega to se i tebi barem jednom desilo ali jbg bas zelite coeku namestiti
od kud znas da su 3 ili 4 kad ih ne vidisKakav druže bug na 4 osobe šta pričaš. 3 osobe su se pojavile ni od kuda stvorili se ispred a četvrti ne vidjljiv mslm ..........
Kakav druže bug na 4 osobe šta pričaš. 3 osobe su se pojavile ni od kuda stvorili se ispred a četvrti ne vidjljiv mslm ..........
Da pročitaš šta sam napisao onda bi skonto kako da odgovoris hahahaha...........od kud znas da su 3 ili 4 kad ih ne vidis
Lepi moji slatki mirušljavi spremite nam panele . No hate.