Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11021
Players nickname
igor furlan
Administrators nickname
Lil trajko
Date
Jun 17, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/405036/

Igor Furlan

Player
Player
U mojim očima lice je bilo ispred auta a i sami znate da se to zna zbagat isto su mi frendovi rekli da sačuvam video jer se kao njima isto prikazivao lik ispod auta zato sam i reko dobro je jer mi se prikaivao ispred auta to se može i vdjet po mojim pokretima uostalom ne bi mi dopustilo da ga dignem sa te udaljenosti osim toga čovjek spama sa istom žalbom mislim da je krivo donešena odluka adminstratora a ni ne vidim di sam radio MG

Igor Furlan

Player
Player
Approved - PG | 11021 evo druga žalba sa istim videom več tu se trebala žalba odbit jer spama sa istom stvari uostalom da je adminstrator bolje pogledao video vidi se di sam ja i di se ja spuštam lijep pozdrav i godan ostatak dana

Igor Furlan

Player
Player
Uostalom admistrator jedan je bio tamo speco ne sječam se točno koji tako da ako sam fakat prekršio bio neko pravilo trebao me taj adminstrator na licu mijesta kaznit ali valjda se i njemu taj lik prikazivao ispred auta kao i meni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom