Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lična biografija | Johnny Pluxury | 22455

Status
Not open for further replies.

Johnny Pluxury

Riddle me this
Server Administrator
Joined
Jun 8, 2022
Messages
312
Ime: Johnny Pluxury
Pol: Muški
Starost: 28 godina
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Varaždin (Hrvatska)
Državljanstvo: Američko
Otac: Mazhor Pluxury
Majka: Ana Pluxury
Težina: 105kg
Visina: 193cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Po cijelom tijelu i licu
Prednosti: Uvijek je tu za drugare, Pravedan
Slabost: Kratak fitilj, Voli šefovati


Životna priča:

Johnny Pluxury je rođen u malom gradiću u Hrvatskoj po imenu Varaždin. Njegovu porodicu su činili njegova majka Ana te otac Miro. Nažalost njegovi roditelji su se rastali te je tako Johnny se preselio u Ameriku u grad po imenu Los Santos, gdje živi i dan danas. Od malenih nogu Johnny je bio problematičan dječak. Volio se tući te je puno vremena kao maloljetnik proveo u maloljetničkom pritvoru zbog svojeg ponašanja. Uspio je završio osnovnu školu, ali nije upisao srednju školu. Umjesto toga se pridružio MMA klubu. Tamo je proveo 1 godinu, sve dok nije opet bio uhićen zbog tuče. Na njegovu sreću ovaj put ga je uhitio FIB agent Ajdin Luxury. Ajdin je prepoznao nešto drugo u Johnnyevom načinu borbe. Naime Ajdin je ponudio da trenira Johnnya u FIB te da iskoristi njegovu snagu i iskustvo u borbi u dobre svrhe. Tako je i bilo. Johnny je puno trenirao u FIB-u te je nakon samo 3 godine postao jedan od najboljih FSSS-a agenata (undercover jedinica). Sve je išlo super sve dok jedne noći nije izbila velika pucnjava u blizini HQ-a jedne bande, gdje je Johnny pogođen 3 puta (2 puta u ruku te jednom u nogu) te je također primio ozbiljne opekline na tijelu i glavi, nastale zbog molotova koji je bacio jedan od pripadnike bande. Johnny je proveo 3 mjeseca u bolnici oporavljajući se od svega, te je također dao ostavku iz FIB-a jer nije želio da se ovako nešto ponovi. Kada je izašao iz bolnice prvo što je učinio je to da je otišao do tattoo shopa te prekrio sve svoje ožiljke od opekline kojih se sramio. Johnny je uzeo par godina za sebe, tijekom kojih je i do 6 puta tjedno išao u teretanu da bi se vratio u formu. Kada mu je to već dosadilo, Johnnyu je na ideju došao novi posao koji je htio probati. Htio je pomagati ljudima ali bez da ubija druge ljude. Tako se Johnny odlučio iskusiti kao tehničar prve pomoći u EMS-u. Prošao je naprednu obuku te mu je išlo super. Obožavao je svoj posao te je obožavao pomagati ljudima. Ali kako kažu sve što je dobro, kratko traje. Jedan dan kada je Johnny prevozio ranjenog muškarca pod imenom Leo Lovell u bolnicu, na vratu mu je primjetio plavu tetovažu. Ta tetovaža je bila logo ganga pod imenom Marabunta. Kada je Johnny to ugledao, u njemu kao da se nešto probudilo. Sjetio se svojeg djetinjstva, svojih tučnjava na ulici te svojeg baratanja oružija koje je naučio u FIB-u. Johnny je još isti dan dao otkaz u EMS-u te se navečer sastao sa Leom, jer se htio priključiti bandi. Tako je i bilo. Johnny se priključio bandi, te je počeo raditi sve suportno onome što je do sada radio. Počeo je ubijati ljude, pljačkati, uzimati za taoce, itd., itd. Ali nije mu bilo žao, kao da je to oduvijek bilo u njemu i trebalo ga je samo probuditi. I dan danas Johnny hara getom te traži svoju novu potencijalnu žrtvu.

1. Johnny nema strah za život kada se pronađe u 2 na 1 situaciji. (Zbog stečenog rada u FIB-u, te uličnim borbama)
2. Johnny može imati tetovaža po cijelom tijelu dok je pripadnik državnih organizacija. (Zbog ožiljaka kojih se srami)
3. Johnny može sa jednom rukom pokupljati puške s poda, dok u drugoj drži revolver/tazer. (Zbog snage koju je stekao vježbajući u tereatni)
4. Johnny može vuči i vezati ljude s revolvem/tazerom u ruci.
5. Johnny može podizati ljude s revolver/tazerom u ruci.
(Zbog obuke koje je stekao u FIB-u, te napredne obuke u EMS-u)
6. Johnny može koristi bilo koje oružije uključujući bilo ono ilegalno (xxx) ili legalno, te Heavy Sniper, Heavy Shotgun i LMG. (Zbog svog znanja o oružjima koje je stekao radeći kao undercover agent u FIB-u)
 

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,023
Biografija ODOBRENA!

Johnny može imati tetovaža po cijelom tijelu dok je pripadnik državnih organizacija.
(Zbog ožiljaka kojih se srami)

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom