I want to see how I die
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i think ur pov to clean can you make a bit more laggy?I want to see how I die
Wdym laggy?i think ur pov to clean can you make a bit more laggy?
ingilizcen yok ben anlatayim diyoki streamableden cikar youtubeye koy laglaniyo izlesen anlarsin kucucuk vurusa hitbox diyen "adam"Wdym laggy?
hepinizin hitbox kullandığını herkes biliyor boşuna saklamaya calısmanıza gerek yok kendi arkadaşlarınız hitbox kullandığınızı anlatıyor zaten ''Enayi''ingilizcen yok ben anlatayim diyoki streamableden cikar youtubeye koy laglaniyo izlesen anlarsin kucucuk vurusa hitbox diyen "adam"
hitbox? siz varya garibansiniz ya size dicek sozum yok cok kotusunuz hitbox diyosunuz altini ciziyorum hitbox kullanmiyoruz!hepinizin hitbox kullandığını herkes biliyor boşuna saklamaya calısmanıza gerek yok kendi arkadaşlarınız hitbox kullandığınızı anlatıyor zaten ''Enayi''
Lütfen aileme zarar vermehitbox? siz varya garibansiniz ya size dicek sozum yok cok kotusunuz hitbox diyosunuz altini ciziyorum hitbox kullanmiyoruz!
coolsun dimi simdi senLütfen aileme zarar verme
knk oradan bir tane whey protein alabilir miyim yacoolsun dimi simdi sen
Bro sen ne anlatıyosun amk laptop %95 sıcaklıkla çalışıyor enayiis he even allowed to join events if he lag like that ?
isnt same as he use VPN / Clumsy software to gain advantage !!