By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hvališ se klanjem i sliovanjem jednog naroda i šalješ slike zapaljenih džamija ljudima u DM...Hoćeš da nalepimo malo te poruke ovde da ljudi vide a.Ne da te treba tući treba te obesiti.Imaš 50 godina pretiš deci od 20 godina kako ćeš da ih nadješ u RL i prebiješ
blacklistan si i nabijas banove zamisli ti to wowImaš 50 godina pretiš deci od 20 godina kako ćeš da ih nadješ u RL i prebiješ
Zamisli kačiš ljude kako "krše" pravila a vi to prvi radite, tek ima da dobijate banova laganoblacklistan si i nabijas banove zamisli ti to wow
Ne moraš ti slati ja mogu nije mi problem jasno je da nemate svoje živote jbg ipak za 50godina života si uspeo samo da imaš fam u igrici i ništa drugo pa moraš da gledaš šta drugi ljudi radeHvališ se klanjem i sliovanjem jednog naroda i šalješ slike zapaljenih džamija ljudima u DM...Hoćeš da nalepimo malo te poruke ovde da ljudi vide a.Ne da te treba tući treba te obesiti.
E ovako:
1. U G.P 1.1 spada deljenje accounta poput toga da je account na vise IP adresa i social clubova sto znaci da vise racunara koristi isti
2. Ako 28 ljudi igra na 1 PC ne krsi se G.P 1.1 ali se poklapaju IP i social club ne krsi se nista
3. Ne razumem koliko nemate zivot da reportate nekoga,nabijate ban itd
4. Tuzno je sto trosite vreme a nista ne postizete
5. Tuzno je i to sto nemate zivot i vrv trazite po google da napisete ovako nesto jer nemate mozga za ovo napisat
Prijatan Dan,i srecno bilo s' ovim sto nece proci al aj da ste mi zivi i zdravi i puno ovih neuspesnih reportova postavili
a zamisli brate zoves se Don Jeans i napravis lazni profil na forumu i Lukas te plati da okacis za BL a zamisli bas zamisliZamisli kačiš ljude kako "krše" pravila a vi to prvi radite, tek ima da dobijate banova lagano
HAHAHAHAHAHAHAHA pa ja nisam Don Jeans lepo mi piše na forumu ko sam i šta sam i uvek reportam sa ovog discordaa zamisli brate zoves se Don Jeans i napravis lazni profil na forumu i Lukas te plati da okacis za BL a zamisli bas zamisli
Don Jeans aka pantalone ima fetiš, voli da mu rejectaju žalbe ili ih jednostavno povuče kad ga se dovoljno stisne hahaHAHAHAHAHAHAHAHA pa ja nisam Don Jeans lepo mi piše na forumu ko sam i šta sam i uvek reportam sa ovog discorda
Don Jeans aka pantalone ima fetiš, voli da mu rejectaju žalbe ili ih jednostavno povuče kad ga se dovoljno stisne haha
Još uvijek nije našao dovoljno dobrog zagondžiju, pa su mu hobi za sada anonimne prijave sa Mayt forum accounta. Voli, preferira.
isto kao sto i ja tebi pretimImaš 50 godina pretiš deci od 20 godina kako ćeš da ih nadješ u RL i prebiješ
.Don Jeans aka pantalone ima fetiš, voli da mu rejectaju žalbe ili ih jednostavno povuče kad ga se dovoljno stisne haha
Još uvijek nije našao dovoljno dobrog zagondžiju, pa su mu hobi za sada anonimne prijave sa Mayt forum accounta. Voli, preferira.
ti si obicna mrlja na kosulji koja se nije oprala duze vreme hvala bogu pa se ovakvi poput tebe sklone sa serveraHAHAHAHAHAHAHAHA pa ja nisam Don Jeans lepo mi piše na forumu ko sam i šta sam i uvek reportam sa ovog discorda
Koju ti bolest imas majku ti jebem u picku sve ti jebem od redaZnači priznaješ da deliš account sa sinom? Gde piše da to sme da se radi? Nigde, naprotiv, piše lepo da ne sme to da se radi.
Pravila su ista za sve, imao neko pet ili pedeset i pet godina to nije bitno. Da je hteo da 'samo voza motor' mogao si mu upaliti obični gta online, a ne deliti sa njim account na grand rp rs serveru i to nije prvi put da radiš isto si radio i na main account ID 3538 iako se to ne sme po pravilima - strogo je zabranjeno sa razlogom.
Što se tiče tvog skretanja sa teme i pitanja 'kuda ide današnja omladina' istoj toj omladini šalješ sliku gologuzog karaktera iz kade i nemaš pravo glasa dok god spopadaš maloletnice i šalješ im slike iz iste te kade. Kakav si ti primer omladini? Nikakav samo primer kako se ne treba ponašati.
Menjaš temu da bi fokus bio na drugima umesto na tebi, prekršio si pravilo i to je gotova završena stvar.
Ili ćeš da kažeš nisam ja, mali je prekršio to pravilo kao i uvek?
Budi odrastao čovek i prihvati konačno odgovornost za svoje postupke bar jednom u životu i ne menjaj temu da bi prebacio pažnju na nekog drugog.
Viša silo reaguj, vidite šta mi psuje sram ga bilo...Koju ti bolest imas majku ti jebem u picku sve ti jebem od reda