Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2563
Players nickname
Djuro_Ubiparip
Suspect ID
3780
Date of violation
Jun 16, 2023
Time of violation
17:51
Proofs
https://youtu.be/0-kiSs9jq-Q

Gucci Sins

Player
Player
Imaš 50 godina pretiš deci od 20 godina kako ćeš da ih nadješ u RL i prebiješ 😂😂😂
Hvališ se klanjem i sliovanjem jednog naroda i šalješ slike zapaljenih džamija ljudima u DM...Hoćeš da nalepimo malo te poruke ovde da ljudi vide a.Ne da te treba tući treba te obesiti.

Last edited:

Johnson

Player
Player
Hvališ se klanjem i sliovanjem jednog naroda i šalješ slike zapaljenih džamija ljudima u DM...Hoćeš da nalepimo malo te poruke ovde da ljudi vide a.Ne da te treba tući treba te obesiti.
Ne moraš ti slati ja mogu nije mi problem jasno je da nemate svoje živote jbg ipak za 50godina života si uspeo samo da imaš fam u igrici i ništa drugo pa moraš da gledaš šta drugi ljudi rade

beograd456

Player
Player
E ovako:

1. U G.P 1.1 spada deljenje accounta poput toga da je account na vise IP adresa i social clubova sto znaci da vise racunara koristi isti

2. Ako 28 ljudi igra na 1 PC ne krsi se G.P 1.1 ali se poklapaju IP i social club ne krsi se nista

3. Ne razumem koliko nemate zivot da reportate nekoga,nabijate ban itd

4. Tuzno je sto trosite vreme a nista ne postizete

5. Tuzno je i to sto nemate zivot i vrv trazite po google da napisete ovako nesto jer nemate mozga za ovo napisat

Prijatan Dan,i srecno bilo s' ovim sto nece proci al aj da ste mi zivi i zdravi i puno ovih neuspesnih reportova postavili :D

U G.P 1.1 spada i deljenje accounta "sa ukućanima", ima na desetine primera gde je brat igrao na bratovom accountu pa dobio ban kad se razotkrilo šta rade.

Na videu se jasno vidi i čuje da osoba 'ne vozi samo motor' nego da priča sa drugim igračima, ima interakciju sa njima i u potpunosti koristi nalog od dotičnog kao svoj vlastiti što je strogo zabranjeno bez obzira da li je u pitanju sin, brat, sestra, to je nebitno, nalog se ne smije deliti ni sa kim, ima Gta online i može da igra tamo bez problema, ali su ipak odlučili da rade to na grand rp rs i da krše grandova pravila koja se moraju strogo poštovati.

U svakom slučaju neka viša sila odluči da li je neko pravilo prekršeno ili ne jer ipak su oni kompetentni za to za razliku od nas.

Za ostalo nemam komentara, verujem da si još mlad i da nisi svestan sa kakvim osobama si okružen nadam se da ćeš to shvatiti nekada.

Johnny Athlete

Player
Player
Zamisli kačiš ljude kako "krše" pravila a vi to prvi radite, tek ima da dobijate banova lagano
a zamisli brate zoves se Don Jeans i napravis lazni profil na forumu i Lukas te plati da okacis za BL a zamisli bas zamisli

Johnson

Player
Player
a zamisli brate zoves se Don Jeans i napravis lazni profil na forumu i Lukas te plati da okacis za BL a zamisli bas zamisli
HAHAHAHAHAHAHAHA pa ja nisam Don Jeans lepo mi piše na forumu ko sam i šta sam i uvek reportam sa ovog discorda

! Air

Player
Player
Sta imate vise protiv Lukasa?
Dokle cete ga kaciti sa vasim laznim profilima?

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
HAHAHAHAHAHAHAHA pa ja nisam Don Jeans lepo mi piše na forumu ko sam i šta sam i uvek reportam sa ovog discorda
Don Jeans aka pantalone ima fetiš, voli da mu rejectaju žalbe ili ih jednostavno povuče kad ga se dovoljno stisne haha 😂😂😂

Još uvijek nije našao dovoljno dobrog zagondžiju, pa su mu hobi za sada anonimne prijave sa Mayt forum accounta. Voli, preferira.

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Don Jeans aka pantalone ima fetiš, voli da mu rejectaju žalbe ili ih jednostavno povuče kad ga se dovoljno stisne haha 😂😂😂

Još uvijek nije našao dovoljno dobrog zagondžiju, pa su mu hobi za sada anonimne prijave sa Mayt forum accounta. Voli, preferira.

Johnson

Player
Player

.

Johnny Athlete

Player
Player
ti si obicna mrlja na kosulji koja se nije oprala duze vreme hvala bogu pa se ovakvi poput tebe sklone sa servera

beograd456

Player
Player
Poštovana viša silo.

Osoba ID 3780 odnosno Lukas Youkai/Siya Ashe stavio/la je video (svoj pov) na private tako da ne bi imali dokaze da je prekršio G.P 1.1. kao što smo i pretpostavili da će uraditi. Skriva dokaze iako je u porukama iznad priznao da je prekršio G.P 1.1 i sada je stavio video na private da ne bi dobio kaznu? Ban evading?

Međutim, zaboravio je da je pov odavno skinut jer smo i pretpostavili da će ga obrisati ili staviti na private i sada će biti reuploadan tako da se može dokazati da je zaista prekršio pravilo G.P 1.1 zajedno sa svojim sinom.

Pov reuploadan nakon što ga je on stavio na private:

Također ažuriran je link za dokaze odnosno "proofs" link.

Goraneeeeeeee

Player
Player
Znači priznaješ da deliš account sa sinom? Gde piše da to sme da se radi? Nigde, naprotiv, piše lepo da ne sme to da se radi.

Pravila su ista za sve, imao neko pet ili pedeset i pet godina to nije bitno. Da je hteo da 'samo voza motor' mogao si mu upaliti obični gta online, a ne deliti sa njim account na grand rp rs serveru i to nije prvi put da radiš isto si radio i na main account ID 3538 iako se to ne sme po pravilima - strogo je zabranjeno sa razlogom.

Što se tiče tvog skretanja sa teme i pitanja 'kuda ide današnja omladina' istoj toj omladini šalješ sliku gologuzog karaktera iz kade i nemaš pravo glasa dok god spopadaš maloletnice i šalješ im slike iz iste te kade. Kakav si ti primer omladini? Nikakav samo primer kako se ne treba ponašati.

Menjaš temu da bi fokus bio na drugima umesto na tebi, prekršio si pravilo i to je gotova završena stvar.

Ili ćeš da kažeš nisam ja, mali je prekršio to pravilo kao i uvek?

Budi odrastao čovek i prihvati konačno odgovornost za svoje postupke bar jednom u životu i ne menjaj temu da bi prebacio pažnju na nekog drugog.
Koju ti bolest imas majku ti jebem u picku sve ti jebem od reda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom