Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2563
Players nickname
Djuro_Ubiparip
Suspect ID
3780
Date of violation
Jun 16, 2023
Time of violation
17:51
Proofs
https://youtu.be/0-kiSs9jq-Q

maisony9

:)
Player
Znači priznaješ da deliš account sa sinom? Gde piše da to sme da se radi? Nigde, naprotiv, piše lepo da ne sme to da se radi.

Pravila su ista za sve, imao neko pet ili pedeset i pet godina to nije bitno. Da je hteo da 'samo voza motor' mogao si mu upaliti obični gta online, a ne deliti sa njim account na grand rp rs serveru i to nije prvi put da radiš isto si radio i na main account ID 3538 iako se to ne sme po pravilima - strogo je zabranjeno sa razlogom.

Što se tiče tvog skretanja sa teme i pitanja 'kuda ide današnja omladina' istoj toj omladini šalješ sliku gologuzog karaktera iz kade i nemaš pravo glasa dok god spopadaš maloletnice i šalješ im slike iz iste te kade. Kakav si ti primer omladini? Nikakav samo primer kako se ne treba ponašati.

Menjaš temu da bi fokus bio na drugima umesto na tebi, prekršio si pravilo i to je gotova završena stvar.

Ili ćeš da kažeš nisam ja, mali je prekršio to pravilo kao i uvek?

Budi odrastao čovek i prihvati konačno odgovornost za svoje postupke bar jednom u životu i ne menjaj temu da bi prebacio pažnju na nekog drugog.
klasican bot iz venoma

Last edited:

Hendrix_

Player
Player
Ne moraš ti slati ja mogu nije mi problem jasno je da nemate svoje živote jbg ipak za 50godina života si uspeo samo da imaš fam u igrici i ništa drugo pa moraš da gledaš šta drugi ljudi rade
Imas 40godina,dobio si ban na serveru i još ne odustaješ od igrice,nego komentarišeš žalbe na forumu,zapitaj se malo.Čovjek kojem si toliko vjeran u “igrici” te je namjestio da dobiješ ban,i još ga braniš,opet se zapitaj…

Gucci Sins

Player
Player
Imas 40godina,dobio si ban na serveru i još ne odustaješ od igrice,nego komentarišeš žalbe na forumu,zapitaj se malo.Čovjek kojem si toliko vjeran u “igrici” te je namjestio da dobiješ ban,i još ga braniš,opet se zapitaj…
I debela krmača.Tako mi je Lukas rekao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom