radi to i u kanteruSve se u povu. Decko svaki dan instalira hitbox....
Molim da se provjeri koji je drugi account od ovog decka i da dobije ban na oba.
ID: 30067 i 29154, vjerujem da ima vise racuna..
Dokazi:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!radi to i u kanteruSve se u povu. Decko svaki dan instalira hitbox....
Molim da se provjeri koji je drugi account od ovog decka i da dobije ban na oba.
Dokazi:
nema veze sto je diskordCitava Zampa je retardirana to je diskord razumijes on mena dokaz da ja to imam in game
gospodin samo proverava da li he hitbox jos uvek tu, ne praktikuje ga. #freevasilije
Slazem se sa tobom da ovaj decko nema cheat nego ima samo bolju gejming stolicu od Petraja kao iskusni citer mogu zakljuciti da ovaj decko ima samo dobar setup i da je jednostavno bolji od tebe
Novi pc cheker ahhahahahaahSve se u povu. Decko svaki dan instalira hitbox....
Dokazi:
evo jos jedanNovi pc cheker ahhahahahaah
zasto onda imas skinut x64.a deafult file, da nebi morao da verifikujes fajloveU povu se jasno vidi da sam puco pored nnjega i da nemam cit a to sto je pronaso na kompjuter moze imat svako ja ka nisam imo u gra folder niri u Downoads ni u jedan drugi
makar je imo dobar osjecaj da ces da ih okacis oba xdE sada ovako. Imam jos screenshotova u kojem mi decko koji cituje salje odakle mu cheat.
Decko treba dobiti ban za spreading cheats...
Mata Waltz ID 11525
Ovdje je vise screenshotova iz discorda sa malim citerom.
pa i admin kad te pccheckuje ako ti nadje cit na pc nece ti trazit da ga stavis u igru i vidis kako radi nego ces da sacekas 60d pa da se javisCitava Zampa je retardirana to je diskord razumijes on mena dokaz da ja to imam in game