sve se vidi u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jesam li te nesto pitao? offtopic komentari mi nisu potrebni batongaKakvu masku bre, maska sto nose k... na maskembal hahahahahahahahhahah
Slusaj ga batonga.... ajde bezi idi spavaj uci igrat kako se igra a ne ovako kao kid !jesam li te nesto pitao? offtopic komentari mi nisu potrebni batonga
MASKU JE IMAO STA VAM NIJE JASNOsve se vidi u pov
da glupost boli umreo bi od bolovi.....jesam li te nesto pitao? offtopic komentari mi nisu potrebni batonga
Pa znas kako.. ti nebi da ucis od mene zato sto sam te sigurno ka"rao. jebiga nauci pa se javi al znam da neces nikad ! Poz za tebe kids man!hahahahahha od tebe ne bih da ucim
gde ti vidis tu masku HAHHAHAHAHHAHHAHA ako nosi naocare ne mora da znaci da ima masku burazMASKU JE IMAO STA VAM NIJE JASNO
Nije bitno kako je doslo do hapsenja, izvadio si me iz auta sa vozaceve strane iako ako ima dvoje vrata i moras otici do mojih, onda si mi uzeo pasos i napisao poternicu i kaznu dok sam imao masku maske se dobro vidi na videuKad si vec ispao pametan postavi ceo pov hapsenja i kako je doslo do hapsenja jer sam ja tebi facu video svejedno
Bravo buraz svaka cast, admini molim da off topic komentari budu kaznjeni. Hvala!Pa znas kako.. ti nebi da ucis od mene zato sto sam te sigurno ka"rao. jebiga nauci pa se javi al znam da neces nikad ! Poz za tebe kids man!