Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11021
Players nickname
Igor Furlan
Suspect ID
27170 33511
Date of violation
Jun 20, 2023
Time of violation
22:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6cC-_XZmZpc

Ficko Zambada

Player
Player
Draga administracijo, ja hocu da vi vidite POV cele situacije gde se vidi VDM + CR sa njihove strane, ljudi koji su posle dosli su iz LSPD-a i GOV-a i ja nemam ideju kako sam mogao da ih zovem.... Takodje ja nevidim da sam uradio G.P. 6.15....

Igor Furlan

Player
Player
Draga administracijo, ja hocu da vi vidite POV cele situacije gde se vidi VDM + CR sa njihove strane, ljudi koji su posle dosli su iz LSPD-a i GOV-a i ja nemam ideju kako sam mogao da ih zovem.... Takodje ja nevidim da sam uradio G.P. 6.15....
Ako misliš da smo prekršili neka pravila stavi na forum i nisi napravio G.P 6.15 nego Fear Rp nisi hteo da dižeš ruke a zvao si ih preko discorda ili nekog drugog programa za pričanje što je massive MG što nije mute nego demorgan 120 min ali dobit ćeš 180 za Fear RP a gle ti kažeš da imaš kamericu ti postavi

Forum vvarrior

Player
Player
uradili ste fail rp al videce ti na drugoj zalbici

Stefan Micevic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 33511 dobit će kaznu za FearRP
  • ID 27170 dobit će kaznu za GP 6.15

ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom