PG baca oružije sa podignutim rukama
Fear RP Ima dvije puške ulazi u auto i odlazi
Fear RP Ima dvije puške ulazi u auto i odlazi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemoj da moramo stavljat cijeli pov kako gazite i vracate se i opt gazite...Blokiras autoput samo ako smijem dodat...............
To nema veze sa ničime nisam nikoga reporto za CR ili VDM pa da sam ja namjerno namjestio da dobi te kazneBlokiras autoput samo ako smijem dodat...............
Drugovi ti dolaze i rade MK i G.P 6.15Blokiras autoput samo ako smijem dodat...............
hmmm pa neznam kako onda pricas na radio...Kakav MK sta pricas ti, KAKO SAM MOGAO ZVAT AKO SI MI ODUZEO komunikaciju, brate nisam glup postujem pravila
Da poštuješ ne bi se tu cimao za 75 metaka za rev i rev i 13k i to neš droge pravila su prekršena točnije nisi ti nego tvoji drugoviKakav MK sta pricas ti, KAKO SAM MOGAO ZVAT AKO SI MI ODUZEO komunikaciju, brate nisam glup postujem pravila
na koji radio pisem ja lepi moj? Pisem vama u NON RP CHAT da nisam mogao zvat jer ste mi oduzeli komunikacijuhmmm pa neznam kako onda pricas na radio...