Massive MG 22455 drugovi dolaze i ubijaju ga a ostali pogledajte u logovima
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Očigledno ne znaš pravila zato ih i kršiš MK ti je kad dovršiš neku osobu u roleplay situaciji lakše objasnjeno i dovršili su tebe stoga je to MK i zašto su onda tebe samo pucali nisu ni mene ni drugove?Ne blamiraj se pls, pucalo te pola autoputa KAKAV MK
Ajde reci kako sam ja njih mogao zvati ako mi je bila oduzeta komunikacija PLS objasni mi, nisam ni u jednom trenutku koristio radioOčigledno ne znaš pravila zato ih i kršiš MK ti je kad dovršiš neku osobu u roleplay situaciji lakše objasnjeno i dovršili su tebe stoga je to MK i zašto su onda tebe samo pucali nisu ni mene ni drugove?
hmmm mogao si ga zvat preko diskorda di ti kršiš onda massive MG onda mi objasni zaš bi došli neki random likovi i eto ubili od svih baš tebeAjde reci kako sam ja njih mogao zvati ako mi je bila oduzeta komunikacija PLS objasni mi, nisam ni u jednom trenutku koristio radio
Brate po 30000 put, znam pravila servera na pamet, nisam glup da ih krsimhmmm mogao si ga zvat preko diskorda di ti kršiš onda massive MG onda mi objasni zaš bi došli neki random likovi i eto ubili od svih baš tebe
Kakav forum warior. Gradski gradski stavicemo sve na gradski. Gade mi se ovakvi ljudi.Massive MG 22455 drugovi dolaze i ubijaju ga a ostali pogledajte u logovima
HAHAAHAHAA I ŠTA JE TU PROTIV PRAVILA HAHAHAHAHHAHAI molim administratora da zatraži POV od pocetka gdje su blokirali cijelu traku autoputa autima te robali svakog ko je proso
off topic komentare molim kazniti, hvalaKakav forum warior. Gradski gradski stavicemo sve na gradski. Gade mi se ovakvi ljudi.
takoder off topicCEKAJ CEKAJ CEKAJ upravo sam iso na tvoj YT profil SVAKI PUT KAD TE NEKO UBIJE TOKOM ROBANJA TI KACIS ZA MG????? LELE OVO JE NEXT LVL. ZNACI TEBI JE SVE MK????????? AKO TE NETKO POCNE PUCAT TO JE MK I MG???? ne ja nmg vise
Ako ti je toliko zanimljivo kacit slat ljude i gubit zivot na forumu idi u admine oni to rade i placeni su(da se zna ovo za gubit zivot nije upuceno adminima nego ovom mentolu) a ti forum warioru najjaci si 🫵Massive MG 22455 drugovi dolaze i ubijaju ga a ostali pogledajte u logovima
NPCAjde reci kako sam ja njih mogao zvati ako mi je bila oduzeta komunikacija PLS objasni mi, nisam ni u jednom trenutku koristio radio
Discord postoji i izgleda da je to bila tvoja jedina opcijaAjde reci kako sam ja njih mogao zvati ako mi je bila oduzeta komunikacija PLS objasni mi, nisam ni u jednom trenutku koristio radio
ocu samo da kazem da ovde nema nijedan fam autoNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
Jasno se vidi da ID 22455 je mrtav na poceku situacije sto znaci da situacije nije pocela u tom momentu , takodje prekidate video kada krece pucnjava sa ljudima na auto putu , samim time nemam ni kraj situacije
Dostavite POV od pocetka do kraja ove situacije
Rok dostave 12h
OffTop kao i svaki Vid uvreda rezultirat ce kaznjavanjem forum naloga