Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Mk G.P 6.15 Massive MG I 22455 0000

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11021
Players nickname
Igor Furlan
Suspect ID
22455 0000
Date of violation
Jun 22, 2023
Time of violation
1:09-1:11
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=NoIf_m7YxK8

Igor Furlan

Player
Player
Ne blamiraj se pls, pucalo te pola autoputa KAKAV MK
Očigledno ne znaš pravila zato ih i kršiš MK ti je kad dovršiš neku osobu u roleplay situaciji lakše objasnjeno i dovršili su tebe stoga je to MK i zašto su onda tebe samo pucali nisu ni mene ni drugove?

Johnny Pluxury

Varaždinec
Player
Očigledno ne znaš pravila zato ih i kršiš MK ti je kad dovršiš neku osobu u roleplay situaciji lakše objasnjeno i dovršili su tebe stoga je to MK i zašto su onda tebe samo pucali nisu ni mene ni drugove?
Ajde reci kako sam ja njih mogao zvati ako mi je bila oduzeta komunikacija PLS objasni mi, nisam ni u jednom trenutku koristio radio

Igor Furlan

Player
Player
Ajde reci kako sam ja njih mogao zvati ako mi je bila oduzeta komunikacija PLS objasni mi, nisam ni u jednom trenutku koristio radio
hmmm mogao si ga zvat preko diskorda di ti kršiš onda massive MG onda mi objasni zaš bi došli neki random likovi i eto ubili od svih baš tebe

Johnny Pluxury

Varaždinec
Player
I molim administratora da zatraži POV od pocetka gdje su blokirali cijelu traku autoputa autima te robali svakog ko je proso

Johnny Pluxury

Varaždinec
Player
CEKAJ CEKAJ CEKAJ upravo sam iso na tvoj YT profil SVAKI PUT KAD TE NEKO UBIJE TOKOM ROBANJA TI KACIS ZA MG????? LELE OVO JE NEXT LVL. ZNACI TEBI JE SVE MK????????? AKO TE NETKO POCNE PUCAT TO JE MK I MG???? ne ja nmg vise

Andelko Bakowski

♙ Procesing... ♛
Player
Massive MG 22455 drugovi dolaze i ubijaju ga a ostali pogledajte u logovima
Ako ti je toliko zanimljivo kacit slat ljude i gubit zivot na forumu idi u admine oni to rade i placeni su(da se zna ovo za gubit zivot nije upuceno adminima nego ovom mentolu) a ti forum warioru najjaci si 🫵💪💪🔥

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Jasno se vidi da ID 22455 je mrtav na poceku situacije sto znaci da situacije nije pocela u tom momentu , takodje prekidate video kada krece pucnjava sa ljudima na auto putu , samim time nemam ni kraj situacije

Dostavite POV od pocetka do kraja ove situacije
Rok dostave 12h

OffTop kao i svaki Vid uvreda rezultirat ce kaznjavanjem forum naloga​

Leo Luxuzni

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Jasno se vidi da ID 22455 je mrtav na poceku situacije sto znaci da situacije nije pocela u tom momentu , takodje prekidate video kada krece pucnjava sa ljudima na auto putu , samim time nemam ni kraj situacije

Dostavite POV od pocetka do kraja ove situacije
Rok dostave 12h

OffTop kao i svaki Vid uvreda rezultirat ce kaznjavanjem forum naloga​
ocu samo da kazem da ovde nema nijedan fam auto

Status
Not open for further replies.
Top Bottom