Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23828
Players nickname
Mone Shuxna
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 22, 2023
Time of violation
19:12
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GScTN8V1rm0

Mone Shuxna

Player
Player
Ne znam dal ovi decaci imaju haubice u ruke ili su Masterovali ovu igru, svakako da im trazim pov je suludo na mom povu se vidi kako padaju ljudi oko mene veoma lagano, metkovi ne promasuju, pritom svi imamo pancire. Situacija je ocigledna. Molba da neki visi rank admina pregleda zalbu. Fala ,vas forum ratnik MONE

Milan Kila

Player
Player
Brt Ovde Mone treba biti onda isto kaznjen banom na 7 dana zbog psovanja roditelja,i Mone je mene ubio one hit-om a imo sam pancir ili da se zalba odbije iz Razloga sto spominje roditelje,Hvala unapred Administracijo

Mone Shuxna

Player
Player
Brt Ovde Mone treba biti onda isto kaznjen banom na 7 dana zbog psovanja roditelja,i Mone je mene ubio one hit-om a imo sam pancir ili da se zalba odbije iz Razloga sto spominje roditelje,Hvala unapred Administracijo
na diskordu mogu da pricam koe ocu, a ti treba da budes dovoljno intelegentan da igras gta sa citovi, vazi situacija 6v2, 4 coveka padnu ne glumim mi zbug nego se uozbilji. u svakom slucaju dostavi pov ovde da ja pogledam i povlacim zalbu ako nisi citer i dobijas moje licno i personalnon izvinjenje.

Milan Kila

Player
Player
Ma najjace da cu da snimam na Drug Lab
u zivotu nisam snimo kad idem na Event ak vec mislis da sam ja cheater nek me banaju sacekacu 60 dana i onak me zabole kurac za banom svakako cu prestat igrat Grand

Milan Kila

Player
Player
na diskordu mogu da pricam koe ocu, a ti treba da budes dovoljno intelegentan da igras gta sa citovi, vazi situacija 6v2, 4 coveka padnu ne glumim mi zbug nego se uozbilji. u svakom slucaju dostavi pov ovde da ja pogledam i povlacim zalbu ako nisi citer i dobijas moje licno i personalnon izvinjenje.
Pod 1 : Opsovo si mi majku a meni je majka umrla tak da ovo ni nasta ne lici a ne lici ni na RP vise

Jovan Armani

Player
Player
brate ja samo skrolam forum i gledam sta rade

Igor Furlan

Player
Player
Ne znam dal ovi decaci imaju haubice u ruke ili su Masterovali ovu igru, svakako da im trazim pov je suludo na mom povu se vidi kako padaju ljudi oko mene veoma lagano, metkovi ne promasuju, pritom svi imamo pancire. Situacija je ocigledna. Molba da neki visi rank admina pregleda zalbu. Fala ,vas forum ratnik MONE
Kupite ruke💀💀💀💀

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 39676+37303
Imate rok 8 sati​

Luke_King

Player
Player
sticaj

Status
Not open for further replies.
Top Bottom