Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32469
Players nickname
Daka Jovanovic
Suspect ID
4035
Date of violation
Jun 6, 2023
Time of violation
09:38
Proofs
https://imgur.com/a/kqyLCHo

Daka Verstappen

BOSS
Player
Pokrao stvari iz porodicnih vozila i izasao iz fam. Ne kontam cemu ljudi kradu stvari, pogotovo ove, al ce se valjda nauciti pameti kad popiju ban. Nisam stigao ranije sorry nisam bio tu.

6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)

Nina Angel

Player
Player
Pokrao stvari iz porodicnih vozila i izasao iz fam. Ne kontam cemu ljudi kradu stvari, pogotovo ove, al ce se valjda nauciti pameti kad popiju ban. Nisam stigao ranije sorry nisam bio tu.

6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)
Prvo slikaj sve logove pa onda lazi o nekome, to je laz + starije je od 48H i bio si svaki dan po osam sati i imaju Logovi kad sam napustila fam danas u 21:12 tako da sam htjela pokrasti i popeci pobegla bih 6.6.2023 a ne danas

Last edited:

Dragan Gagy

Player
Player

Daka jel me zajebavas da si ovo kacio. pa vidi se gdje uzme i gdje vrati tu kolicinu. a tu da ako je uzela nekad neku star nije kradja vec znaci ima dozvolu da uzme. ali tu je administracija da odluci

Kenox

⚜️
Player

lik pokro prije 20 dana ovaj ga sad kaci

Daka Verstappen

BOSS
Player
vidi se da uzima pa da vraca istu kolicinu metkova i ostalih stvari koje vraca a to se desilo 10.6.2023... a okacio je 22.6.2023...
Samo se ti meni opusti i gledas svoja posla i uzivaj nemoj zamarati glavu sa mojim kacenjem da te posle ne boli od tolikog razmisljanja

Han Costello

Player
Player
Dijete drago mislim da te niko nista pitao nije zavrsi prvo skolicu pa se onda javi kad dodjes u moje godine
Druze ja zavrsio skolicu davnih dana i nevisim za pc po cijele dane ko ti da bi nesto imo u igrici i da kacim druge bez razloga i necu se ja javkjat ni pojavljivat u igricama kad cu bit mator ko ti NPC

Daka Verstappen

BOSS
Player
Druze ja zavrsio skolicu davnih dana i nevisim za pc po cijele dane ko ti da bi nesto imo u igrici i da kacim druge bez razloga i necu se ja javkjat ni pojavljivat u igricama kad cu bit mator ko ti NPC
Druze ja u igrici provedem svega 2h posto nisam kod kuce po ceo dan tako da ono nisam dosao da se svadjam a i ta osoba zna da je okacena i ja isto znam da to nece biti prihvaceno tako da samo laganini svi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom