Daj stavite BAN par dana za CL,4/5 igraca odradi.. xD
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije početak situacije osim toga pucaš bez brojanja uostalom imam crash logDaj stavite BAN par dana za CL,4/5 igraca odradi.. xD
Čuje se diskord onda si se tek mujto zato nisi stavio cijelu situaciju riješenoDaj stavite BAN par dana za CL,4/5 igraca odradi.. xD
Bravo za F1 se ne dobije crash log nego ako ti crashaAdmin ce da resi,ako sam prekrsio 6.15 okaci pov.Za LTA ne treba 80 minuta,f1 uradis za sekundu..
postavi pov cele situacije decko samo na ovom povu se vidi onda gp 6.15 tako da self reportAdmin ce da resi,ako sam prekrsio 6.15 okaci pov.Za LTA ne treba 80 minuta,f1 uradis za sekundu..
Imas tamo grand disc pa malo proucis pravila..Za plicajca bas vazi 6.15 dok mu pucaju kolegu..postavi pov cele situacije decko samo na ovom povu se vidi onda gp 6.15 tako da self report
Kad kacis druge i snimas, tad ti ne kresa? Ajde ne seri degeneriku jedan maloumni
evo crash loga meni je žao što mi je crashalo
tooo zajcev pricaj na radio sa snajperomDaj stavite BAN par dana za CL,4/5 igraca odradi.. xD
ne bahati se i prestani vredat stalno sve ako nisi u pravuKad kacis druge i snimas, tad ti ne kresa? Ajde ne seri degeneriku jedan maloumni
Crasha vjeruj mi shvatio sam da mi je zbog snimanja kad snimam crasha mi skoro uvijek crasha mi minimalno 10 puta na danKad kacis druge i snimas, tad ti ne kresa? Ajde ne seri degeneriku jedan maloumni
Nije niko pucao na kolege mi što je najbolje nismo nikoga ni pucali stoga je G.P 6.15 što bi ih i ja stavio da mi nije crashalo jer mi nije žao te dvije puške šta imam i sat vremena zatvoraImas tamo grand disc pa malo proucis pravila..Za plicajca bas vazi 6.15 dok mu pucaju kolegu..
Pa jebiga, ima li validan crash log?Kad kacis druge i snimas, tad ti ne kresa? Ajde ne seri degeneriku jedan maloumni
A ti si mu isto brat?Pa jebiga, ima li validan crash log?
Ima...
Ma ja sam mu drug, stavio si i ja Forum warrior pozadinu onako iz fore.A ti si mu isto brat?
Animacija je takva,nije to PG..tooo zajcev pricaj na radio sa snajperom