ko, kako i zasto?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ma retard breko, kako i zasto?
pa brate pitas kako a sam si rek odabltep?ko, kako i zasto?
cekaj je l si realno toliko glup ili se samo pravis...pa brate pitas kako a sam si rek odabltep?
npc-u uspori klip i vidis dabltepcekaj je l si realno toliko glup ili se samo pravis...
Usao si late kada su se vec popeli na fpsko, kako i zasto?
Decko ne brani ga kad znas da je cheater i ima funny revolver cheat 21 kill na fabrici 45k Idnpc-u uspori klip i vidis dabltep
buraz ne znam ni ko je lik boli me kurac nego gle sta reportas bukvalno si rekao da je dabltep i onda okacis zalbu u fazonu kako pa lepo dabltep to ti znaci kad te 2 igraca pogode u isto vreme.Decko ne brani ga kad znas da je cheater i ima funny revolver cheat 21 kill na fabrici 45k Id
Decko nisam ja stavio zalbu, tebi nije sus 21 kill na fabrici a 45k idburaz ne znam ni ko je lik boli me kurac nego gle sta reportas bukvalno si rekao da je dabltep i onda okacis zalbu u fazonu kako pa lepo dabltep to ti znaci kad te 2 igraca pogode u isto vreme.
samo smanji to pametovanje jer je ocigledno da si glup. ne radi se o dabltepu nego se radi o tome da je lik cheater i da te ubija iz jednog metka tako da nemoj da se pravis pametan kada nemas pojma o zivotu. otvori forum koji je pun zalbi na istog lika a admini ne rade nista povodom toga. o tome se radi i nemoj vise da pametujes ako nisi 100% siguran u to sto pricasburaz ne znam ni ko je lik boli me kurac nego gle sta reportas bukvalno si rekao da je dabltep i onda okacis zalbu u fazonu kako pa lepo dabltep to ti znaci kad te 2 igraca pogode u isto vreme.