Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22646
Players nickname
Slim Shady
Administrators nickname
Tenk Fedorov
Date
Jun 23, 2023
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/mfaEHN4Xr0g

strahinjashady

Player
Player
Nisam bio korumpiran bez biografije blejao sam na strani kriminalaca u svrhu prikupljanja dokaza, admin je doneo losu odluku, to sto sam bio obucen u zuto ne znaci da sam korumpiran. Jos jednom ponavljam da je admin unistio moj roleplay te zahtevam da se kazni. U prilogu vam dostavljam dokaz da nisam korumpiran.

strahinjashady

Player
Player
On ima pravo da gleda situaciju i snima dok su tu njegovi ljudi ali nema pravo da promjeni stranu i učestvuje u kriminalnim radnjama , jasno se vidi kako je na strani kriminalaca a na drugoj strani su policajci , znači dovodi u zabludu ljude koji drže taoca da je i on kriminalac i samim tim gledajući sa druge strane učestvuje u kriminalnoj situaciji.

Zašto onda mi kada pišemo korumpiranu biografiju jasno navedemo u biografiji da možemo učestvovati u kriminalnim radnjama radi prikupljanja dokaza , bez biografije ni u jednom trenutku policajac ne smije učestvovati u kriminalnim dešavanjima

Tako da proučite momci malo pravila servera i pravila države

Admin donio ispravnu odluku !
napravio si alt account na forum da hejtujes na moj appeal LOLLLLLLLLLLL

Status
Not open for further replies.
Top Bottom