Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikolaaaa

Player
Player
Joined
Nov 17, 2021
Messages
91
Roditelji:

-Otac:
Bojan Petrovic

-Majka: Suzana Petrovic

-Visina i tezina: 1.88cm - 80kg

-Vrsta tela: Sportska gradja i sprema

-Boja ociju: Plave

-Boja kose: Celav

-Tetovaze: Nema

-Državljanstvo: Americko

-Osobnosti: Intaligentan, snalazljiv, veliki stepen fizicke i psihicke spreme

-Hobiji: Voznja automobilima, oruzije


Nikola je rodjen 29.11.1985 godine u New York ali zbog poslovnog premestaja njegovog oca u Los Santos je odrastao tu i odrastao. Sama cinjenica da mu je otac bio vodja snajperista, a majka vodja istraznog tima za borbu protiv korupcije i kriminala, Nikola je od samog detinjstva vaspitavan da se bori protiv kriminala i poducavan od strane oca da se snadje u svakom datom momentu. Kako je Nikola sve vise rastao tako mu je i rasla zelja za borbom portiv kriminala i da ide stopama svoje majke i svog oca. Takodje je Nikola redovno isao u lov sa svojim ocem u Paleto Bay zbog poducavanja i boljeg gadjanja iz snajpera. Nikola je imao i mladjeg brata Veljka koji je takodje voleo biti snajperista. Ali je njegov brat Veljko imao jednu veliku manu. Nije imao zivaca i strpljenja za ostalu decu koja su ga stalno dirala i maltretirala. Jednog zimskog dana Nikola se vracao iz zgrade vlade zbog prijave za sluzenje vojnog roka. Medjutim na putu do kuce je video krv svuda po ulici i trotoaru. Poceo je pratiti i traziti gde se nalazi lice koje je povredjeno. Kako je pratio tragove krvi koji su vodili ka obliznjoj sumi, Nikola je pokusavao bezuspesno da dobije svog brata na telefon. Pozvao je svoju majku i svog oca da vidi da li su se culi sa njim ali ni oni nisu uspeli da ga dobiji i spremali su se da krenu u potragu za njim. Prateci kapljice krvi koje su vodili u sumu Nikola nailazi na povredjeno telo i saznaje da je to njegov brat. On brzo poziva svoje roditelje i daje im tacnu lokaciju gde se nalazi takodje dok prica na telefon on i pomaze svom bratu i odrzava ga u zivotu. Cekajuci da dodje hitna i policija, Nikola pocinje da sumnja da jos uvek neko ima u blizini. Zatim uzima svog brata i pocinje ga nositi u zaklon. Medjutim pocinje da se cuje pucanj iz vatrenog oruzija, ali Nikola siguran u svoju fizicku spremu nastavlja i uspeva da dodje do sklonista. Nikola uzima telefon i salje lokaciju svojim roditeljima gde se trenutno nalazi i naglasava im SIFRA 1. To oznacava da su u zivotnoj opasnosti. Naravno tu sifru i ostale sifre ili bolje receno kodove su ga naucili majka i otac. Nakon zbrinjavanja njegovog brata u bolnicu, Nikola krece da istrazuje kako je, zasto je i ko je to uradio. Imajuci u vidu da njegoc brat nije bio neko ko ima zivce da trpi i saceka da pravda dodje vec pocinje sam da isteruje pravdu, Nikola se odmah uputio u skoli svog brata da sazna sta se desilo. Naravno, Nikola dobija sve informacije koje je zapisao u svom telefonu i nastavlja dalje. Sluzeci vojni rok Nikola je naucio jos mnoge stvari i u njemu se probudila mozemo reci neka vrsta zveri.

- Nikola je spreman da se obracuna sa jedno ili vise lica sam.

-Nikola je usavrsio gadjanje snajperom i navikao na koriscenje Heavy Sniper i revolvera.

Kako je Nikola stekao te sposobnosti i na osnovu njegovog stava i samog porekla, Nikola odlazi i zaposljava se kao policajac u SAHP. Medjutim zbog Nikolinog ogromnog angazovanja, strucne spreme i visokog skolskog angazovanja, on dospeva u snajperski tim. Svojim sluzenjem vojnog roka Nikola je saznao mnogo bitnih informacija povodom slucaja svog brata. Nikola je zahtevao da kolega Felix preuzme slucaj da istrazi i resi sto je i dobio. Felix aznao je mnoge stvari i da su u to umesane sve bande i nekoliko lica iz policije. Felix odlazi na crno trziste. Gde stupa u kontakt sa glavnima iz bande i pocinje da "saradjuje sa njima" upoznaje i policajce. Kada je prikupio sve dokaze za korupciju i za resavanje slucaja Nikolinog brata odlazi i nosi sve ministur Bezbednosti. Ministar bezbednosti pogleda i preslusa dokaze i izdaje naredjenje da pod maskama svi krenu u akciju hapsenja i suzbijanja korupcije. Na mestu predvodjenja i organizovanja te akcije je postavio Felixa. Nikola je organizovao svoj snajperski tim pod nazivom "Sokolovi" i krenuli sa kolegom Felixem. Nikola je dopustio svojim kolegama da se lepo rasporede i organizuju povodom svojih polozaja gde ce ko biti. Medjutim prilikom hapsenja svih tih lica je doslo do sukoba sa svim bandama, ali Nikola racunajuci na sve to je obavestio svoj tim Sokolova gde ce se pojaviti lica iz bande i izdao naredjenje da pucaju i onesposobe svakog ko nanisani na policijca. Time je sve proteklo bez problema i nije bilo smrtnog ishoda.



Nikoline sposobnosti:

- Nikola se ne plasi obracunavanja 2 vs 1.

- Nikola ima sposobnost gledanja u PD uredjaj jednom rukom.

- Nikola moze nabavljati svoj omiljeni Heavy Sniper i revolver bilo gde, pa i na crnom trzistu.

- Nikola je i na duznosti i kada je u civilnom odelu. Razlog je taj da bi mogao da brzo deluje sa kolegom Belim koji uskoro treba doci sa svojim omiljenim heavy sniper-om u grad.

- Nikola uvek kod sebe ima skrivenu kamericu koja belezi i zvukove radi svih dokaza.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom