Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37278
Players nickname
Gustavo Barbarossa
Suspect ID
20 3144 8062
Date of violation
Jun 24, 2023
Time of violation
01:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=V2HXTH4AKuY

pepi

Player
Player
samo da kazem da ako ja dobijem kaznu zahtevam da i oni budu kaznjeni za mg,pg i cr jer je rekao ovo je onaj prince id 20 i pricaju na discordu, voze teske masinerije po svakakvom terenu i takodje nas udaraju, ooc vredjanje naziva nas teletabisima i retardima, javili su drugima da nas sacekaju kod bolnice, nije slucajnost da kad smo ih krenuli pucati nakon 5 sekundi sto smo brojali nas je odma krenula pucati osoba sa autoputa

Klementin

Player
Player
cr? kako zamisljas da te zaustavim ako te ne izguram sa puta? na upozorenje da imas pusku na galvi niko ti nece stati..

Gustavo Barbarossa

Player
Player
Na POV se lepo vidi da sam mutiran, tako da od tvog MG-a nema nista, sto se tice zaustavljanja, ti ne smes da me zaustavis na ovom poslu, +da bi nekoga zaustavio trebaju ti 2 auta, naucite pravila, pa nastavite da igrate RP

pepi

Player
Player
Na POV se lepo vidi da sam mutiran, tako da od tvog MG-a nema nista, sto se tice zaustavljanja, ti ne smes da me zaustavis na ovom poslu, +da bi nekoga zaustavio trebaju ti 2 auta, naucite pravila, pa nastavite da igrate RP
saberes nase ideve i pomnozis ne dobijes tvoj

pepi

Player
Player
takodje sad vidim da osobu sa pova nije ubio niko na koga je zalba

Gustavo Barbarossa

Player
Player
POV je duzi neko sto je bio pocetak vase ''RP''situacije koja nije RP jer krsite pravila, i na njemu se jasno vidi da niko nista brojao nije, uzivajte u cuzi!

Klementin

Player
Player
POV je duzi neko sto je bio pocetak vase ''RP''situacije koja nije RP jer krsite pravila, i na njemu se jasno vidi da niko nista brojao nije, uzivajte u cuzi!
neka postave lica koja su ubijena pov, da vidimo ko ih je ubio i da li im je brojano, sedis sve vreme u kamionu i pravis se pametan...

Minolina Ashford

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.

•ID 7777 dobiće kaznu za MG
•ID 8062 dobiće kaznu za CR
•ID 37278 dobiće kaznu za UB
•ID 3144 dobiće kaznu za G.P 6.15
•ID 20 dobiće kaznu za G.P 6.15​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom