Pozdrav Administracijo, dobio sam ban za G.P. 6.17 (Zabranjeno je snimanje POV-a OBS-om ili bilo kakvim sličnim programom koji ne snima sve slojeve), ja sam pred event imao bug sa kompjuterom da ne mogu upaliti NVIDIA Geforce Expirience, nekada moram upaliti program Geforce Expirience da bi tek onaj overlay mogao upaliti, i ja minutu pred event to nisam stigao paliti, pa onda paliti jos snimanje i sve to, upalio sam snimanje POV-a preko XBOX GameBar koji dolazi automatski s windovsom i to je jedini program preko kojeg mogu snimati kada ne mogu upaliti Geforce Expirience, program za snimanje je takav da snima cijeli ekran ali ne snima njegov overlay (di palim snimanje, di palim mikrofon itd.). Snimio sam kratak video o tome što sam koristio i kakav je to program, sto snima itd. pa možete pogledati na sljedećem linku:
, stvarno nije do mene nego je program takav da ne snima svoj overlay ali snima sve ostalo, nisam imao niti jedan drugi program za snimanje POV-a jer nisam stigao paliti Geforce Expirience aplikaciju, pa onda ingame itd. pošto je bilo manje od minute do evente, hvala na čitanju i bio bih jako zahvalan kada bi dobio unban.