By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobar dox?Osoba zvana Ante Dweik ima 6 accounta na grand rp i imam dokaz da je na 2 dobio ban. Ova osoba zivi u Hrvatskoj u Splitu.
Accounti koji posjeduje su:
Ante Black | ID: 44091
Ante Tigamochi | ID: 14018
Ante Blanco | ID: 44202
Ante Escobar | ID: 33595
Amke DiCaprio | ID: 32965
Ante Capone | ID: 44523
Od ovih 6 accounta uspio sam pronaci da je vec dobio 2 bana:
Ante Tigamochi - Approved - Vredjanje Servera |14018
Ante Escobar - Approved - G.P 6.3 | ID 33595
Trenutni accounti koji Ante koristi su: Ante Black | ID: 44091 i Ante Capone | ID: 44523
Molim admina da mi se javi ukoliko je potrebno jos dokaza.
nije dox on je otvoreno pisao njegovo ime i gdje zivi na svojim profilimadobar dox?
zaboravio sam reci da je i ovo jedan njegov acc na forumuO cemu ti pricas druze
dostavi dokaz gde je javno sirio njegove privatne informacijenije dox on je otvoreno pisao njegovo ime i gdje zivi na svojim profilima
ovdje si otvoreno razgovarao o svojoj lokaciji: Approved - Lična biografija | Ante Black | 44091Doxing je ovo
to je njegova biografija, biografija njegovog karaktera a ne ooc biografijaovdje si otvoreno razgovarao o svojoj lokaciji: Approved - Lična biografija | Ante Black | 44091
govori kako se nalazio u hrvatskoj, splitu sto je occto je njegova biografija, biografija njegovog karaktera a ne ooc biografija
ti ocigledno ne znas kako funkcionise dox tako da evo jedan tiktokgovori kako se nalazio u hrvatskoj, splitu sto je occ
i pisalo mu je na jednom od profila Split Hrvatskagovori kako se nalazio u hrvatskoj, splitu sto je occ
404ti ocigledno ne znas kako funkcionise dox tako da evo jedan tiktok
https://www.tiktok.com/video/7231831288393616646
nikad nije pisalo+ stavio si moje ime i prezime takoder sa mojom lokacijom (grad i drzava) tako da onoi pisalo mu je na jednom od profila Split Hrvatska
Ok al svakako nisam dosao zbog toga, vidi se da radis multi accountnikad nije pisalo+ stavio si moje ime i prezime takoder sa mojom lokacijom (grad i drzava) tako da ono
Doxxing ti je perma ban takodjerOk al svakako nisam dosao zbog toga, vidi se da radis multi account
Ne vidim gdje sam ikakve tvoje vece licne informacije napisao. Niko ne moze uraditi nista sa informacijama koje sam naveo jos si i ti pisao isteDoxxing ti je perma ban takodjer