Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
xxxx
Players nickname
xxx
Suspect ID
1930
Date of violation
Jun 24, 2023
Time of violation
1.1
Proofs
https://example.com

Ante Capone

Player
Player
Ne vidim gdje sam ikakve tvoje vece licne informacije napisao. Niko ne moze uraditi nista sa informacijama koje sam naveo jos si i ti pisao iste
Napiso si ime i prezime i lokaciju, doxxing ako mi nevjerujes pitaj ingame admina

Ante Capone

Player
Player
ok admini mogu slobodno doci i provjerit post + admine molim da se kazne offtopic komentari
Ti neznas ni sta je offtopic, offtopic je ako pricamo o nekoj drugoj temi a mi pricamo o ovome tako da ne gubi se

Amke Malovcic

Player
Player
Osoba zvana Ante ima 6 accounta na grand rp i imam dokaz da je na 2 dobio ban. Ova osoba zivi u Hrvatskoj u Splitu.
Accounti koji posjeduje su:
Ante Black | ID: 44091
Ante Tigamochi | ID: 14018
Ante Blanco | ID: 44202
Ante Escobar | ID: 33595
Amke DiCaprio | ID: 32965
Ante Capone | ID: 44523

Od ovih 6 accounta uspio sam pronaci da je vec dobio 2 bana:
Ante Tigamochi - Approved - Vredjanje Servera |14018
Ante Escobar - Approved - G.P 6.3 | ID 33595

Trenutni accounti koji Ante koristi su: Ante Black | ID: 44091 i Ante Capone | ID: 44523

Molim admina da mi se javi ukoliko je potrebno jos dokaza.
Ko si ti da mene okacis za multi a counting ja igram godinu dana na 32965 od šta pričaš ti bolje ti je to povlačiti inače imat ćeš problema van foruma.

Danin

Player
Player
Ko si ti da mene okacis za multi a counting ja igram godinu dana na 32965 od šta pričaš ti bolje ti je to povlačiti inače imat ćeš problema van foruma.
o ok izvini ja sam vidio da je ante negdje pisao da mu je ime amke decaprio mozda je i moja greska, popravljam

Amke Malovcic

Player
Player
o ok izvini ja sam vidio da je ante negdje pisao da mu je ime amke decaprio mozda je i moja greska, popravljam
Pa nemoj tako brate namjestavati ban ja neznam ni ko si ni ništa samo vidim moj main acc okacen pogledaj mi forum igram godinu dana na njemu i samo taj acc koristim bolje briši moj id ja nemam tu ništa djaba dobijam ban ako nemam ništa sa ovim

Danin

Player
Player
Pa nemoj tako brate namjestavati ban ja neznam ni ko si ni ništa samo vidim moj main acc okacen pogledaj mi forum igram godinu dana na njemu i samo taj acc koristim bolje briši moj id ja nemam tu ništa djaba dobijam ban ako nemam ništa sa ovim
ok ok izvini izbriso sam tvoj id

xMerisss

Player
Player
Ma kooo te jebe sineeeee xd

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Povucena zalba , podaci u zalbi obrisani​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom