Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
xxx
Players nickname
xxx
Suspect ID
1231
Date of violation
Jun 24, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/

Danin

Player
Player
To nije kradja iz familije uzimao sam stvari za evente i raidove sa tvojim dopustenjem. Pogledajte vrijeme kada sam uzimao stvari takodjer vrijeme kada je ante uzimao stvari. Moze se vidjeti da je vrijeme vrlo slicno sto bi znacilo da smo se u tom trenutku pripremali za raid ili kradju panela. Takodjer ja sam bio maksimalan rank u to vrijeme i imao sam 50% familije.
Zelim da mi se javi admin ukoliko treba jos dokaza.

Ante Capone

Player
Player
To nije kradja iz familije uzimao sam stvari za evente i raidove sa tvojim dopustenjem. Pogledajte vrijeme kada sam uzimao stvari takodjer vrijeme kada je ante uzimao stvari. Moze se vidjeti da je vrijeme vrlo slicno sto bi znacilo da smo se u tom trenutku pripremali za raid ili kradju panela. Takodjer ja sam bio maksimalan rank u to vrijeme i imao sam 50% familije.
1. Nisi dobio dopustenje, 2. Nikad nisi vratio nista od toga, 3. Nikad nisi imao 50% familije nego je imao pablo, takodjer si uzimao oruzije i djelio drugim ljudima (ne iz naseg fama).

Danin

Player
Player
1. Nisi dobio dopustenje, 2. Nikad nisi vratio nista od toga, 3. Nikad nisi imao 50% familije nego je imao pablo, takodjer si uzimao oruzije i djelio drugim ljudima (ne iz naseg fama).
dobio sam dopustenje od tebe, dao sam 5 lui vi pancira u familiju, dao sam osobi u nasom famu revolver za evente i raidove, ja sam imao 50% familije

Pabloo Montreal

player
Player
1. nismo isli na nikakve evente 2. nemas niti 1%fema a kamoli 50% fema

Status
Not open for further replies.
Top Bottom