Povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. Nisi dobio dopustenje, 2. Nikad nisi vratio nista od toga, 3. Nikad nisi imao 50% familije nego je imao pablo, takodjer si uzimao oruzije i djelio drugim ljudima (ne iz naseg fama).To nije kradja iz familije uzimao sam stvari za evente i raidove sa tvojim dopustenjem. Pogledajte vrijeme kada sam uzimao stvari takodjer vrijeme kada je ante uzimao stvari. Moze se vidjeti da je vrijeme vrlo slicno sto bi znacilo da smo se u tom trenutku pripremali za raid ili kradju panela. Takodjer ja sam bio maksimalan rank u to vrijeme i imao sam 50% familije.
Zelim da mi se javi admin ukoliko treba jos dokaza.
dobio sam dopustenje od tebe, dao sam 5 lui vi pancira u familiju, dao sam osobi u nasom famu revolver za evente i raidove, ja sam imao 50% familije1. Nisi dobio dopustenje, 2. Nikad nisi vratio nista od toga, 3. Nikad nisi imao 50% familije nego je imao pablo, takodjer si uzimao oruzije i djelio drugim ljudima (ne iz naseg fama).
1. nismo isli na nikakve evente 2. nemas niti 1%fema a kamoli 50% femaTo nije kradja iz familije uzimao sam stvari za evente i raidove sa tvojim dopustenjem. Pogledajte vrijeme kada sam uzimao stvari takodjer vrijeme kada je ante uzimao stvari. Moze se vidjeti da je vrijeme vrlo slicno sto bi znacilo da smo se u tom trenutku pripremali za raid ili kradju panela. Takodjer ja sam bio maksimalan rank u to vrijeme i imao sam 50% familije.
Zelim da mi se javi admin ukoliko treba jos dokaza.
Doslovno nismo isli na eventedobio sam dopustenje od tebe, dao sam 5 lui vi pancira u familiju, dao sam osobi u nasom famu revolver za evente i raidove, ja sam imao 50% familije
dao si 5 lui vi i uzeo 15 lui vidobio sam dopustenje od tebe, dao sam 5 lui vi pancira u familiju, dao sam osobi u nasom famu revolver za evente i raidove, ja sam imao 50% familije
uzeo u inv, podjelio na 1 i vratio ostalo jer je pun gepek pa da mogu uzeti 1dao si 5 lui vi i uzeo 15 lui vi